tisdag 22 juli 2008

Lite nytt att visa

Här kommer en galleri kavalkad av de alster som jag producerat den senaste tiden. Har insett att denna underbara hobby är en utmärkt terapi, när livet inte alltid känns på topp!
Här kommer en på mitt och Wilmas första dopp i spabadet, alltid 38 grader varmt och redo att badas i! Bubblorna har jag gjort av oh-film som jag målat på.
Här kommer en av mina favoriter, helt underbara papper som du hittar här. De är från Kaiser Scrapbooks och jag kan inte få nog av dessa papper.
Prins Bus och Prinsessa Bus fick också varsin LO med dessa papper. Lika men ändå inte :o)

Mer Kaiser papper och här är Melvin sjuk och tycker nog att mamma är knas som måste ta kort!
En enkel LO på Tilda Bus där hon lärt sig att sitta själv. Helnöjd med tillvaron. Har endast använt enfärgade CS och ritat med mina ProMarker. Draken är en hÄngel som jag "lånat" av en god vän, TACK Caroline!
Sist men inte minst så kommer här en förtitt på ett projekt som jag gjort åt Handstämplat. Så fort alla bilder är uppladdade så kommer du kunna se hela projektet där (och här såklart!)!

Ha det nu så gott så se vi i cyberspace snart igen, hoppas jag!

Hemma från Danmark

Wow, vilken skoj semester vi har haft och en väldig tur med vädret. Som jag har förstått så har det regnat mest hela tiden sedan vi åkte, fast där vi har varit har solen lyst.

Först så åkte vi ner mot Malmö och bron över till Danmark. Vi hade bokat tre nätter i Esbjerg som låg ca 50 minuter från Legoland. Det tog faktiskt hela dagen att ta sig ner dit och när vi kom fram var klockan runt åtta. In med alla saker på hotellet och ut att leta efter ett ställe där man kunde hämta mat. Magnus & Wilma gav sig av och kom tillbaks med en låda full med mat, och då menar jag full! Det var ribbs, kyckling, pommes frittes, sallad dressingar och 1 liter glass till efterätt. Kan verkligen rekomendera detta ställe, Bones om ni åker dit någon gång! Mätta somnade vi efter en hel dag i bilen.
Sen så bar det av till Billund och LEGOLAND på tordags morgon. Väl framme så började det att småregna och vi tänkte, OH NEJ! Men det var lite dugg i ca 10 minuter och sen så hade vi inte mer regn den dagen. Vi hade jätteroligt och det bästa var ju att det kändes inte som om det var så mycket folk där.
Wilma pratade med en prinssessa innan vi gick in.

Till lunch blev det lego pommes, visst var de fräcka!

Efter lunch blev det en biltur genom den djurpark, alla djur gjorda i lego.
Fredagen var även den bokad på LEGOLAND och vi hade lika roligt denna dag. Visste ni att hela LEGOLAND är uppbyggt av 50 miljoner legobitar. Undra vem som har suttit och gjort alla dessa saker som finns här?!?!?

Man blir trött av att var på Legoland!

På eftermiddagen, när vi fått nog av att åka så tog vi bilen ner till Flensburg och Tyskland. Det var ca en 1½ timmes resa och som tur var så hade butiken öppet till 22. Det blev lite vin och öl, kan inte fatta att det är så billigt där! Vi kom även därifrån med ca 4 kilo godis :o( jag som har lovat mej själv att inte äta så mycket sånt!!!
På lördagen så hade vi planerat in ett besök på Nordsjö Oceanarium, och vi var väl framme där vid fyra tiden. Så vi hade två timmar på oss att kolla på fiskar och sälar innan det stängde. Detta är en bild av en mycket märklig fisk, Klumpfisk, som vi hade tur att få se bli matad. Efter stängning så fortsatte vi mot Fredrikshamn och färjan hemåt.

Vi landade i Borås vid tolvtiden på natten mot söndag!

BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST!!!

tisdag 15 juli 2008

Nu åker jag på semster i några dagar

och det ska bli såååå skönt! Vi åker till Danmark och LEGOLAND och ni kan ju räkna med att Wilma är uppspelt. Vi ska bo på hotell och bara ha det underbart. Hoppas att det blir många roliga bilder att scrappa när jag kommer hem, nu när jag fått hem nytt papper till fotoskrivaren. Sen så tar vi nog också en tur upp till Nordsjö museet och skagen, vi har inte riktigt bestämt oss. Vi har ju inte något här hemma som väntar, förutom målning så vi tar nog dagarna som de kommer.

Jag har många alster att visa men det får jag göra när jag kommer hem! Ha det nu så gott alla bloggvänner så hoppas jag att du hittar hit igen!

KramKram Anna

söndag 13 juli 2008

Fått en award

Oj, jag har fått en award av min DT vän och inspiratör Aase.
TACK, just nu värmer det extra mycket i mitt liv!


Who gets the "Brillante Webblog Award"? Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.
Here are the Award Rules:1. The winner can take the logo.2. Place a link to the person that send you the award.3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.4. Put a link to these sites on your Blog.5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award.

Det blir svårt men givetvis så ska jag skicka den vidare bland mina bloggvänner och andra vänner (jag vet att det är många av mina favobloggar som redan fått den men jag skickar den ändå :) )
***

Aase - du får den tillbaks för du ger mej mycket inpiration
Kajsa - Min underbara vän och DT mamma
SasSa - för att du finns där och för att du inspirerar mej så mycket ;)
Camilla - bloggvänn och inspiratör
Maria - bloggvänn och inspiratör
Jeja - bloggvänn och inspiratör
Jenny - bloggvänn och inspiratör
***

Jag skulle vilja skicka den till alla ni som läser här och varför inte, vill du ta den till din blogg GÖR det :O)
***

Ha en underbar dag!
KramKram från en sliten Anna

måndag 7 juli 2008

Fått en utmaning

Jag har blivit utamanad av Aase


Reglerna är enkla:
- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din
- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som stor på min "Att-göra"-lista idag.....
* Blogga klart
* Städa klart Wilmas rum
* Tvätta....
* Packa väskor och bil för en tur till Göteborg
* Njuta av en eftermiddag på Liseberg med familjen

Vad gjorde du för tio år sedan?
1998, måste fundera!!!? Bodde på Tullen med min då, sambo Magnus. Pluggade på Högskolan i Borås till Dataingenjör.



Ställen du bott på?
* Borås, Borås, Borås
* Granbäcken
* Kråkered, villa och nu vårt nuvarande boende.......


Fem saker du skulle vilja göra om du blev miljardär/biljardär......
* Resa med min familj och upptäcka världen
* Köpa ett radhus till min mamma och låta henne inreda detta
* Spara undan startkapital till mina barn
* Köpa mej en dyr bil eller kanske två
* Skaffa mej världens största scrapprum :oD


Nu ska jag bara utmana några också:
Maria - :o)
Camilla - :0)
Kicki - :o)
Jeja - :o)
Jenny - :o)
Helena - :o)


Jag är ofta inne och kikar hos er och det vore roligt om ni antar den! (Såg att några av er redan fått den) Men ni inspirerar mig massor! :0)


Jag hoppas att ni som inte redan gjord detta antar utmaningen och skickar den vidare......

fredag 4 juli 2008

Nytt DT uppdrag från Handstämplat

I tisdags så var jag inne hos Kajsa på Handstämplat och fick en mycket trevligt pratstund över en kopp kaffe, TACK vännen!!! Det var en välbehövlig påfyllning av energi som jag fick! Jag fick även med mej en DTpåse hem och wow säger jag bara! Det var ett jättehäftigt alterprojekt, men det får ni inte se nu :O) för det är inte klart ännu.
Men här kommer två stycken LO som jag gjorde av de läckra pappren som var i påsen:

Papper från KAISERScrapbook - CABBAGE PATCH, Tender Heart, White och Spring Greens
Thickers i grönt (tyävrr slut såg jag!!!)
Egenskriven text med supertunn penna