torsdag 28 augusti 2008

Nytt att visa

Hej!
Idag är det shoping dag, ska strax iväg att köpa häck! Ja, inte en ny rumpa utan en som ska växa ute. Vet inte riktigt vilken sort men det ger väl sig när jag väl kommer till plantskolan! W är i skolan och då passar jag och kottarna på att åka!
Här kommer lite nytt som jag gjort de senaste dagarna:
Ha en underbar dag så ses vi väl snart igen!
KramKram Anna

söndag 24 augusti 2008

Altrat en kaffekassa till "Öppnis"

Jag och barna brukar åka till Öppna förskolan på Kristineberg och där burkar vi fika och låna böcker. I våras så sa jag i ett svagt ögoblick att jag skulle göra en ny kaffekassa burk.

Kajsa på Handstämplat sponsrade med en fin ask och jag gjorde denna lilla kassaburk. Pappren är naturligtvis från Kaiser Scrapbooks (mina favopapper just nu!) och det mesta är utstansat mha quickutz.

Damerna på Öppna blev verkligen förtjusta, och hälsar med ett STORT TACK!!! De ville ställa in den i ett skåp men icke, den är ju till för att användas, eller hur!??!?
Inget att ställa i skåpet, utan nu ska den användas!
KramKram Anna

torsdag 21 augusti 2008

Jag är tillbaks från min time-out :o)

Ja, som ni säkert märkt har jag inte varit inne här på länge och det har sin förklaring. Det har hänt en massa saker omkring mej och det har bara blivit lite föööör mycket! MEN nu börjar allt att rätta sig till och jag känner att denna time-out från allt har gjort mej gott! TACK till er som brytt sig, det har varit skönt att veta att ni finns!!! Sen så är jag så glad att jag har mina barn som förgyller min vardag, man kan ju inte bli annat än glad av denna kille, eller hur!?!?!?
Sen sist så har vi har haft en skön semester på Öland och så vi har varit hemma och målat hus. Bilder på huset kommer, men när det börjar bli färdigt. Just nu så är det bara lekstugan som är färdigmålad och ska inredas. Wilma är jättenöjd och tjatar på mej att vi ska göra klart, kanske blir ett av helgens projekt :O) Här kommer några sköna bilder från Öland i alla fall :o)

Nu idag så börjar livet med en ny fas, Wilma börjar nämligen skolan idag. Hon var verkligen nervös och det kan jag förstå, många nya kompisar och en helt ny värld som ska vara hennes vardag. Det går säkert bra, men lite hönsig är man nog!

På tisdag börjar jag med mina kurser igen, naturligtvis hos Kajsa på Handstämplat och det blir i alter. På tisdag ska vi göra ett stjärnalbum, och jag hoppas att vi ses! Jag är verkligen laddad och hoppas att det blir en givande kurs för er som kommer!


Lite har jag även hunnit med att scrappa, även om det inte funnits så mycket tid och ork som jag har velat, här kommer en bild i alla fall. Allt är inte fotat ännu!

Ha det så gott i regnet så ses vi snart igen!

KramKram Anna