tisdag 30 december 2008

Detta blir nog det sista inlägget 2008...

I december så gjorde jag mycket saker som jag inte har visat ännu. Så idag kommer två LO som jag gjort! Det kanske kan tyckas tråkigt att göra två lika LO, men den andra gör man ju liksom av bara farten. Jag vill att M & T ska ha någorlunda lika i sina album så därför kommer ni få se många LO som är väldigt lika. Här kommer två LO som visar vilket bus vi har här hemma.

Idag har jag inte haft en lugn stund, Melvin har nämligen lärt sig att klättra upp på soffbordet idag. Kan säga att det är rätt så skönt nu när de sover *ler* Att jag sen har varit uppe med honom 3 timmar i natt gör väl att man inte har så mycket ork för allt bus. MEN å andra sidan så slipper jag ju städa, inför morgondagens stora NYÅRS FEST! Goda vänner, god mat och kanske ett och annat glas vin tror jag blir ett perfekt avslut på detta år, 2008!!!
MED ÖNSKAN OM ETT GOTT NYTT ÅR!
KramKram ♥ till er alla/Anna

lördag 27 december 2008

Jag älskar tävlingar och scrapp...

Jag gillar tävlingar och jag finner stort nöje i att scrappa och när man kan tävla om ett tillfälle att scrappa då måste jag vara med. Arkivet i Göteborg anordnar en Scrapkryssning den 27/2 - 1/3 nästa år och nu så tävlar de ut en plats till denna resa. Visst vill man vara med, och särskillt om man får biljetten gratis!

TAG DU OCKSÅ CHANSEN ATT VINNA EN BILJETT TILL SCRAPKRYSSNINGEN! Värde 1.795:-
Läs mer om kryssningen på http://www.scrapkryssning.se/
Jag håller tummarna!
KramKram ♥ till er alla/Anna

torsdag 25 december 2008

Med önskan om en god jul...

Här har tomten varit och hälsat på. Mest paket fick naturligtvis barnen, men jag fick en resa till London i februari så jag är mer än nöjd! En hel weekend tillsammans med min man och inga barn, kan det bli bättre. Mormor funderade mest på igår om hon ångrade vad hon lovat, att ta hand om mina vildar, men jag tror nog att hon fixar det!!!

Sen så har vi köpt en gemensam julklapp till familjen, nämligen denna:
Så nu sitter vi och planerar vart vi ska åka på första semestern. Troligtvis så blir det någonstans där det finns snö. Dagen före julafton tog vi hela familjen och åkte till Ullared, för att handla inventarier till den, så nu väntar vi bara på att vi kan hämta den.
Sen så har vi ju vinnaren till "mina vänner" boken och slumpgeneratorn sa att det blev...
Helena - GRATTIS maila mej din adress så kommer boken på posten! Min adress är ju annas74{snabel-a}hotmail.com och du, jag hoppas att vi ses på Eventet, jag och mamma tar husbilen dit i april :O)
Med önskan om en god fortsättning...
KramKram ♥ till er alla/Anna

fredag 12 december 2008

Wow, snart 5000 besökare...

Det är ju superkul att ni varit så många som besöker mej och min lilla hörna. För att fira detta så lottar jag ut en av mina vänner böcker, nämligen den på bilden :O) Lämna en kommentar och länkar du till min blogg så får du två lotter. Skriv gärna i kommentaren om du länkat också, så att jag vet att du ska räknas två gånger!
Jag drar en vinnare på julafton, och då på alla kommentarer som är lämnade tom 23 dec, 23.59.
Skynda dig nu så håller jag tummarna för dig!
KramKram ♥ till er alla/Anna

Sjuka, sjuka och åter sjuka...

Ja, nu känns det faktiskt som om det får räcka! Det började med Melvins 3 dagars feber, för två veckor sedan och inte konstigt så fick även Tilda detta. Naturligtvis på sin födelsedag, så den firade hon med nästan 40 grader feber. Inte nog med detta så har vi alla åkt på vrålförkylningar, jag, Melvin och Tilda, efter som inte vill ge med sig heller. Så nu går vi alla tre här och snörvlar. Magnus och Wilma har klarat sig väldigt bra, bara feber någon dag och sen har det gått över.

I lördags så hade vi i alla fall kalas och även om man är sjuk så blir man glad för sina presenter. Tilda fick en hund av Wilma och ja, bilden säger väl allt!

Tårtan såg ut så här och den var helt och hållet hemmagjord. Utom dekorationen som jag fyndat på Tradera :O) Visst blev den läcker!?!??

Ha nu det riktigt bra så ska vi fortsätta kurera oss!
KramKram ♥ till er alla/Anna

fredag 5 december 2008

Stress, stress och åter stress...

I morse var vi uppe klockan halv sex, då det var adventsmorgon på Wilmas skola. Hjälp vad duktiga de var, helt superfint och alla barnen sjöng så fint. Man blir riktigt stolt i hjärtat! Efter sången var det fika och det var trevligt att träffa de andra barnens föräldrar.

Ja, i morgon blir det kalas här! Mina underbara tvillingar fyller 1 år och det är ju så att man undrar vart detta år tagit vägen. Ja, fort har det gått i alla fall! Det ser man inte minst på denna bild, då det såg ut så här förra julen. Just nu så bakar, bakar och pysslar jag mest och nej, jag har inte hunnit att fota allt så bilder får ni en annan dag. När stressen lagt sej lite :) Ni har väl inte missas söndagens händelse, kolla inlägget under i så fall!

Jag vill bara önska er alla en riktigt skön 2:a advent och tacka för alla fina kommentarer som ni lämnat! De gör mej lycklig i hjärtat!!!

KramKram ♥ till er alla/AnnaPS. Missa inte utlottningen här!

måndag 1 december 2008

Julmys i Pernillas Ateljé

Här kommer ni hitta mej nästa söndag och jag hoppas att ni tittar förbi, för det finns mycket fina saker!
k e r a m i k , a k v a r e l l , s i l v e r, g l ö g g, b e t o n g,
s k u l p t u r , t e x t i l, f a t ä n g l a r, s k å l a r, s c r a p p m.m

öppet i ateljen

andra advent 11-17

Marie Pernilla Åkerström
2,8 km in på G:a Kindsbanan, Kråkered

KramKram ♥ till er alla/Anna
PS. Känner ni att ni vil ha en VÄGBESKRIVNING så maila mej på annas74[snabel-a]hotmail.com så skickar jag en... (ta bort klammrar och byt till @ så fungerar adressen)