lördag 28 februari 2009

Till salu

Ja, jag har börjat rensa och jag har tänkt att lägga ut detta här i bloggen. Vill du köpa något så mailar du mej på annas74 {@} hotmail.com (ta bort mellanslag och klammrar ).
Det kommer komma upp en massa saker framöver, så håll koll längst ner där jag kommer lägga min annons. Bland annat så kommer jag sälja flera av mina hänglar, om du gillar dessa.

Först ut är denna Ovala cirkelskärare inkl kniv och extra blad om jag hittar dom! 150 kronor inkl portot vill jag ha!
KramKram ♥ till er alla/Anna
Jag har skapat de senaste dagarna! Det är så roligt när man kommer igång, det tråkiga är att plocka bort allt som man drar fram. Synd att man inte kan hålla sig i sitt pysselrum, men med de små springandes där så vågar jag inte riskera att något fastnar i någons hals. Så nu är vardagsrumsbordet överfullt med symaskin, dator och en hel hög pyssel.
♥♥♥
Först ut en bild på "Mr Charm" och här har jag använt det senaste månadskitet från Annas Scrapbooking. INTE mina färger och dekosar alls, men jag blev faktiskt nöjd med resultatet. Ganska så mycket "Min stil"

Ytterligare en LO från månadskitet och jag vet inte, men jag tycker att något saknas. Så jag tror att jag kommer stämpla till lite swirls på den tomma ytan och glittra till den lite.

Här är M inte många veckor och han är klädd i sin ugglepyjamas som jag tycker är SÅÅÅ söt. Ugglan har jag målat själv, och fyllt i med mina Pro Marker, visst blev han söt!?!?!?

Du har väl inte missat alla papper som Handstämplat har fått in från October Afternoon??? Såå fina och lätta att scrappa med! Tack Mia för Thickersn, de passade perfekt i grönt och med glitter!
Ja, så är det den sista dagen i februari och då är det dax att ge sig ut med kameran. Att vädret är perfekt för att fota gör ju det hela mycket nöjsamt. Så här kommer "Månadens bild"
Till sist vill jag bara visa vad som hände efter ett litet bus i sängen. Jag kan säga att jag först blev helt förskräkt när W kommer utrusande ur sovrummet och skriver "DET ÄR BLOD I SÄNGEN, JAG BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖDER" Ja, anledningen till allt blod kommer här:
Tilda var den skyldiga till att den trillade ut, men det var ett bra sätt att få ut den. Nu slipper vi andra höra tjat om den jobbiga, lösa tanden! I natt kommer nog trollféen också, eftersom den legat gömd på golvet och då kan ju tandféen inte hitta den. Eller ska vi skylla på en TRÖTT mamma *ler*
♥♥♥


Ha nu en riktigt bra lördag, och missa inte Melodi festivalen i kväll.
KramKram ♥ till er alla/Anna

fredag 27 februari 2009

Som ni kanske har märkt så är jag svag för utlottningar, ÄVEN om jag ALDRIG vinner! Men någon gång kanske man ska ha tur, eller så har jag bara tur i kärlek. Denna vinst vill jag dock gärna ha eftersom jag ska åka till Svenska Stämpel & Scrapmässan i Göteborg nästa helg. Klicka på bilden så kommer du direkt till tävlingen!
Jag kommer garanterat komma hem från Tingturas monter med denna läckra robot stämpel. Passar ju en liten kille på 15 måndader perfekt! Bilden har jag "lånat" från Tingturas blogg, och gör gärna ett besök där! Jag lovar att det finns mycket fint att inspireras av där!!!!

KramKram ♥ till er alla/Anna

Den 27 februari 2009

Det var ett tag sen och det har hänt lite här i skogen! Det var konstigt att åka ifrån mina barn, men tjosan vad helgen i London gick fort. Det var en välbehövlig vila och det gick jättebra här hemma! Så värst mycket kort blev det inte, glömde liksom av att ta fram kameran. Men första kvällen var jag ivrig och fotade lite fräcka bilder.
I lördags så var vi Covent Garden (där man hittar en massa tokigheter), tittade på Stomp (det var en häftig upplevelse att se 6 killar och 2 tjejer banka som tokar på allt möjligt) och naturligtvis shopade en hel del. Hamleys och Harrods var 2 självklara butiker som vi besökte.
Sen så har det varit semeldagen och då måste man ju äta semla. Ja, bilden säger väl allt om vad Tilda tyckte om semlor!

I dag är det fredag och fredagsmyset hägrar, för min egen del så blir det "bara" en bit mörk choklad, eftersom jag börjat GI/viktväktarna igen! Men denna gång är jag riktigt motiverad och har redan gått ner 1 kilo sedan i onsdags :O)


Ha en bra början på helgen!
KramKram ♥ till er alla/Anna

torsdag 19 februari 2009

Den 19 februari 2009

Jaha, mer Island kommer här! MEN det är fasligt vad jag tröttnar fort, för nu har albumet åkt in i skrubben igen. Jag har några futtiga sidor kvar, men de får nog mogna lite för jag har en massa fina kort på mina barn som skriker att de vill scrappas *ler*
Sen så har jag fått ett finfint paket av MHV - min hemlige vän på Svensk Scrapbooking. TACK säger jag för allt fint som kom!
I morgon bär det av till London så jag är tillbaks i cyberspace på måndag! Då hoppas jag att jag kan visa lite av vad jag har sett och gjort i helgen!

Må så gott allihop och ha en riktigt skön helg!
KramKram ♥ till er alla/Anna

onsdag 18 februari 2009

Den 18 februari 2009

Idag är det onsdag och jag har inte något speciellt att visa er, för det ligger kvar i kameran. Men jag har gjort mer i mitt Islands album, och det är inte så många sidor kvar. SKÖNT!!! M är ju i London och arbetar denna vecka och det är så tomt utan honom. På fredag ska även jag dit och det känns väldigt konstigt att åka ifrån mina barn.

I kväll kommer skräpligan hit för att scrappa så i morgon har jag säkert nytt att visa, bara jag får ur det ur kameran *ler*

För att få något att titta på så kommer här en bild på vår gosiga katt Sambo, ja det namnet är konsigt jag vet! Det har skapat många skratt, särskillt en gång då jag sa att "Igår slängde jag ut min sambo!"....

KramKram ♥ till er alla/Anna

måndag 16 februari 2009

Den 17 februari 2009

Ja, här kommer lite bilder på mina senaste LO som jag gjort. De första är från Island, ett album som jag känner att jag snart måste bli klar med då det är väldigt många år sedan vi var där.
Resten är lite foton från olika tidpunkter, och som jag "bara" betat av. Till sist idag så kommer det en bild på mina härliga tulpaner som jag ställde ut på altanen härom dagen. Tyvärr så var det -10 grader och ja, man kan väl säga att de blev rätt hårda. Men de var fina så länge de var frysta *ler*
Ha nu en bra dag!

KramKram ♥ till er alla/Anna

Den 16 februari 2009

Wow, vilken helg! Det har varit en mycket bra helg, med pyssel i mängder, famijegympa, en tur till Ullared och så födelsedagskalas.
I fredags så kom Wilmas kompis och hennes mamma hit och scrappade. Oj, vad kul vi hade hela dagen. Inte för att jag fick mycket gjort men det är ju som vanligt när man har de små runt benen. Men jag gjorde denna LO som jag blev mycket nöjd med. Bilderna är från i höstas då vi grillade korv och gick tipspromenad med byalaget här.
I lördags så var det ju alla ♥ ♥ ♥ dag och jag hade skickat efter ett nallebud till mitt stora !
Mitt mellanstora ♥ fick en chokladask som var egentillverkad. Idéen, blommor + "Love" kommer från en tjej som heter Kamilla och är en mycket duktig scrappare!
Efter frukost så åkte jag och W på familjegympa på Friskis & Svettis och oj vad roligt det var att komma igång med träningen igen. Så nu ska jag börja träna en gång i veckan, bara för att komma igång. W och jag hade jätteskoj och det var roligt att göra något med bara henne, hon behöver lite egentid :O) Efter gympan skjussade vi W till en kompis och resten av familjen tog en tur till Ullared. Det var intensivt men vi kom hem med en massa bra grejer.

Igår var det dax för kalas (det var jag som fyllde år) och de närmaste kom för att äta lite tårta. Inget stort, och det kändes inte som om det behövdes. Numera så är det väl mest barnen man firar! På eftermiddagen åkte M till London så nu ska jag vara själv hemma med barnen fram tills fredag, då jag också ska åka dit. Det är resa som jag längtar efter och fasar för, MEN jag vet att mamma kommer fixa barnen galant!
På det forum där jag ofta härjar runt, Svensk Scrapbooking, är jag med i en födelsdags swapp. Det innebär att man byter presenter med varandra. Nu var det min tur att få paket och de som trillat in hitintills var dessa:
TACK tjejer för det fina jag fick!

Här kommer tillsist en bild på våra nya grannar! Jag har ju visat dem innan, men nu har de varit här flera dagar i rad, och jag blir lika imponerad av dessa stora djur varje gång!
KramKram ♥ till er alla/Anna

tisdag 10 februari 2009

Den 11 februari 2009

Det var ett tag sen jag visade mina kaffefilter rosor, så nu tycker jag nog att det är på tiden att jag visar min fina lilla kruka med små rosor jag gjort. Jag har gjort dom med bara dom 4 första mallbladen och målat dom som vanligt. Numera så bor den på vår köksö och eftersom den är ganska så låg så passar den bra där! Jag har fått många kommentarer om att den ser så äkta ut, att man inte kan tro att rosorna och bladen är gjorda av vanliga kaffefilter.
Nu ska jag fortsätta att ta hand om min lilla T som somnade med 40 graders feber igår och vaknade med 39! Det blir en lugn dag med lugn lek!
Ha det så gott!
KramKram ♥ till er alla/Anna

Den 10 februari 2009

Ja, sen jag har fått igång min Sillhouette igen så har den gått varm. Jag får inte till att skära i vanlig CS och det gör mej lite förbenad eftersom det är det som jag använder mest. Men jag har ju gjort det innan så jag ska bara komma på vilka inställningar jag ska ha :O) Flera säger att man ska ha dubbla bilder så jag får testa detta.

Jag har i alla fall skurit ut nya väggord till M & T rum. Kajsa hade fått in blå och rosa vinyl och det var jag ju tvungen att köpa. W blev lite sur över att bara tvillingarna fick, så när vi nu gör i ordning hennes loftsäng så ska hon också få något fint vid sängen. M & T fick i alla fall varsin att ha vid sängen, tyvärr så har T redan pillat sönder sin, så jag får väl göra en ny så småningom.
Här kommer den utlovade spillbits almenackan. Vill du se mer så får du klicka vidare till Handstämplats blogg. Där kan du se fler månader och lämnar du en kommentar så har du chans att vinna en stämpel...
I kväll väntar en tur till tandläkaren, för att laga om en gammal lagning. Jag kan väl ärligt säga att jag inte riktigt läntar tills dess. Får nog ta mej en trösttur till Kajsa på Handstämplat efter :O)
Ha en bra dag!
KramKram ♥ till er alla/Anna

måndag 9 februari 2009

Den 9 februari 2009

Sen jag började med månadsbilden har jag besökt flertalet av alla dom fotobloggar som är med. Det finns så många som fotar och tar de mest underbara bilder! Jag har blivit så inspirerad och faktiskt testat att fota på ett annorlunda sätt än vad jag brukar. Så här kommer lite bilder av vad jag har hittat att fota i helgen:
KramKram ♥ till er alla/Anna
PS. Det som jag lovade igår kommer i morgon, då jag måste fota om några av bilderna :O)

söndag 8 februari 2009

Den 8 februari 2009

Jag har fått frågan om hur jag förvarar allt pappers spill som blir när man scrappar. När jag började så la jag allt i en låda och där fick det ligga. Jag orkade aldrig kolla i den där lådan så den bara växte och tillslut så svämmade den över. När jag sen skulle kolla i den så var pappren vikta och några lite trasiga så då började jag fundera på om det fanns något annat bra sätt.
Numera så har jag mina enfärgade papper i ett gammalt 12" fotoalbum och det fungerar kanon. I början så hade jag en vanlig A4 pärm men då får man ju alltid skära till pappren så att de blir A4 och ibland så är det ju synd om man bara tagit en liten bit. Så detta system passar mej bra, då fickorna är uppdelade på färg och det gör ju att man lätt hittar sin bit. Mina hela papper förvarar jag ju i min mappvagn från Ikea, och den fungerar super. JAg har även 12" mappar som jag köpt i scrapaffären jag ägde och så har jag gjort mappar av A4 mappar från Ikea. Det kan jag visa någon dag om någon vill :O) De mönstrade har jag också haft i en A4 pärm men jag är så dålig att använda pappret igen. Jag vill liksom inte använda det igen! Så jag har börjat med att skära ner de i 5” eller 6” för att det är ett lätt format att använda tex till kort. När högen blir för stor så säljer jag av den på Tradera och får på så sätt lite pengar till nya papper!
I början av januari så fick jag en massa spill bitar av Kajsa på Hanstämplat och som DT uppdrag skulle jag fixa något av dessa bitar. Om du kommer tillbaks i morgon så ska jag visa vad jag gjort! Men så här såg alla bitarna ut:

Ha nu en bra söndagskväll så hoppas jag att du kommer tillbaks snart!

KramKram ♥ till er alla/Anna