lördag 25 juli 2009

lata dagar...

Halloj på er alla som är här och kikar :o) Här har vi semester för fulla muggar, det blir lata dagar och när det regnar så tar vi det mest så här lugnt! Vi har varit ute med husbilen och kört, och så fort jag fått tummen ur att ladda över bilderna så ska ni få se hur skoj vi hade.
Ha en skön helg!
KramKram ♥ till er alla/Anna

fredag 10 juli 2009

Nu väntar semestern

Idag jobbar jag min sista dag på några veckor. Det ska bli skönt att få vara ledig! Inte för att jag tror att jag kommer få sova mer eller ha fler sovmornar, men att bara få tagen som den kommer. Vi kommer nog ta husbilen på turne runt i sverige så jag hoppas att jag kommer kunna visa er en massa sköna bilder från vår semester.

Idag blir det mycket M&T i mitt inlägg. För 19 månader och 4 dagar sedan kom dessa två godingar in i våra liv. Det var en stor omställning att bli trebarnsmamma och tvillingmamma. Jag blir så förundrad av vad mycket som har hänt sedan dess. Det är så roligt att få följa dessa två helt olika individer på samma gång, och jag känner mej så lyckligt lottad över detta.
♥ Mammas STORA kille ♥
♥ Mammas minsting ♥
Nu är det så mycket bus och spring i dessa små kroppar. Och ni ska veta att det är MYCKET vilja i dessa två små kroppar. Att sitta still för att kunna fotas, NEJ det går ju bara inte! Att fånga de båda på bild är helt omöjligt, ja fota kan man ju göra men resultatet är ALLTID att en vänder sig bort/tittar bort/gör en ful grimage mm. Inte så lätt alltså!!!
Men i bland så lyckas jag hitta de gyllene tillfällena då de en av de hittar på något roligt bus. Här kommer kort på lille M som satt sig i en låda
och kikar fram och säger "EJ" (hej)
Sen så måste jag tacka min goa bloggvän Angelica/Dolliver som är här och förgyller min blogg med sina goa kommentarer och för denna AWARD som jag fått ♥ TACK för att du får mej att le!!! ♥
KramKram ♥ till er alla/Anna

torsdag 9 juli 2009

Nytt DTuppdrag för Handstämplat

Nu ska ni få se julis DT uppdrag för Handstämplat. Jag har denna månad gjort 3 stycken LO i stället för alter som jag brukar göra. Det är underbara papper från Fancy Pants Design och dekorationer från Reprint mm.
Först ut kommer Wilma sittandes på en stubbe stol på väg till Öland.
Sen så kommer Melvin sittandes på samma stubbe stol.
Sist ut så kommer ett ljuvligt kort på Wilma när vi var i Falkenberg och campade med husbilen.

Allt material hittar ni naturligtvis i Handstämplats butik.
Sen så får ni ju bara inte missa den underbara tävlingen som finns i bloggen! Om du klickar på bilden så kommer du direkt dit! Den är så enkel att vara med i så skynda er dit och kommentera!!!!

KramKram ♥ till er alla/Anna

onsdag 8 juli 2009

Jag har scrappat

Igår så fick jag ett ryck och satte mej ner och scrappade! Det var ett tag sen, men vad mysigt det är när man väl kommer igång. Wilma satt med mej en stund och det är så roligt att se hennes fantasi. Hon fick fatt i några skisser som jag printat ut, och när jag förklarat hur man använde dom så satte hon sej ner och scrappade efter en av dom. Ska försöka visa resultatet någon dag *stolt*
Själv så fick jag gjort några stycken och idag har jag faktiskt fått med mej kabeln till kameran så nu kan jag visa er. Först ut är en LO som jag gjorde till Svensk Scrapbookings midsommar crop.
Tyvärr så orkade jag inte lägga upp den så jag var utom tävlan, men jag gillar den och kommer säkert att använda skissen fler gånger!
Den här har jag säkert visat innan, men eftersom jag har minne som en guppy och inte kommer ihåg, så kommer den igen. En mycket stolt storasyster som håller sin några dagar gammal lillasyster.
Här kommer ytterligare en som jag skulle tävlat med i SS crop. Jag blev så nöjd med denna och här har jag äntligen fått tummen ur att använda Slicen lite. Ordet Giggle har jag skurit ur mha denna lilla roliga maskin.
Ord och blad är lackade med 3-D lack, tycker det blir en så fräck effekt av detta! Trädet har jag skurit ut mha Sillhouetten, som jag ibland dammar av och använder numera.
Här kommer en LO som legat och växt till sig i några månader. Igår så skar jag ut bokstäver med Slicen och tyvärr så blev de lite stora, men man lär sig väl med tiden *ler*
Sist så ska ni få se en liten "Sneak a Peak" från mitt senaste DT uppdrag. Jag hoppas att jag får visa upp det i sin helhet snart :) Både här och i Handstämplats blogg!
Snart är det semester för min del och då hoppas jag att det blir mycket pyssel!
KramKram ♥ till er alla/Anna

Månadsbilden juni

Kommer äntligen här :)
KramKram ♥ till er alla/Anna

fredag 3 juli 2009

Nu är det helt klart...

Idag är det en lyckans dag för mej!!!
Jag har sagt upp mej från mitt jobb, skrivit på för ett nytt och lunchat med två goa tjejer! I kväll så ska jag skåla i skumpa med familjen och bara njuta av mitt nya liv som komma skall. Ett liv UTAN 10 timmar i bil varje vecka, en och samma arbetsplats, inga resor osv. Kan man bli mer lycklig, det tror jag knappt! Njo, om jag vann en massa pengar kanske, men nej att i höst kunna lägga 10 timmar i veckan på sin familj i stället för att sitta i bilen; det finns nog inte mycket som väger tyngre!
Må väl och SKÅL!!!
KramKram ♥ till er alla/Anna