torsdag 27 augusti 2009

Kolla in vad jag fick igår...

Igår när jag kom hem så låg det ett mycket fint kuvert och väntade på mej. Redan när jag såg kuvertet så blev jag glad, eftersom jag visste ved det kom i från. Det kom från underbart rolig, kreativ, liksom jag tvillingmamma fast ggr 2, en mycket god och kär bloggvän! Hon heter Angelica, alias Dolliver och är här ofta och tassar omkring ;O) Ja, du lämnar många goa kommentarer oxå!!!
Jag tycker att du ska besöka hennes blogg, http://scrappgalen.blogspot.com/ och kolla in hur hon har det hemma. Hon har världens sötaste hund där hemma tex!!!
♥♥♥♥ TACK vännen det värmer sååå mycket i mitt hjärta ♥♥♥♥
Dessa fina ord hade hon skrivit och ja, vad ska jag säga ♥♥♥
Vill du veta vad en KAOS Award är:
Det är Yoli som är upphovsmakaren till det och så här skriver hon:
KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
Skaparens eget namn
Storlek: 10x15cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

Nu ska jag klura ut till vilka jag ska skicka mina, hmm ni är så många. Men först så ska jag göra dom :)
KramKram ♥ till er alla/Anna

tisdag 25 augusti 2009

Nytt DT uppdrag för Handstämplat

Så nu är det dags att visa mitt DT uppdrag för denna månad här i bloggen. Det är fortfarande för Handstämplat som jag designar och det är lika roligt varje gång, även om jag alltid drar på det till den sista kvällen. Igår så hade jag lite smått panik och satte mej för att fundera på vad jag skulle hitta på.
Jag hade ju fått ett DREAM album av Kajsa och jag har sett på flera ställen sådana ord som man kan sätta på tex en tavellist. Så mitt album fick bli väldigt enkelt och ja, vitt. Jag har inte skrivit i det ännu utan kommer att skriva in små drömmar som mina tre godingar har. Vad det ska bli när de blir stora och ja, drömmar måste man ju ha :)
Ja, ni som är här ofta vet väl vid det här laget att 3D-lack har jag abstinens av. Måste bara ha lite... Så igår så testade jag att lacka i flera lager och det blev jättebra. Nu syns ju inte det så bra här på bilden men på riktigt så blev det bra. Träden är fastsatta med 3D kuddar :D
Sen så har jag haft en idé i mitt lilla huvud som jag tänkt att testa länge. Jag skickade en liten nalle på nallebudet.se till M och då fick man den i en liten ask. Denna ask öppnade jag upp och använde nu till mall. Jag tog 2 stycken CS och skar ut och biggade och vek ihop den till en liten ask.
Sen så plockade jag fram lite mönstrat spillpapper och lite dekorationer och vips så hade jag gjort mej en fin liten ask att ge bort till någon. Jag tror att jag kommer fylla denna med godis, och ge bort den på fredag....
Rosorna har jag fäst med 3D gluedots, så att de ska få lite höjd. De små limmade jag bara fast och sen så satte jag fast lite pärlor.
Ha nu en bra dag! Idag ska jag få hämta mina små barn på dagis för första gången och det ska bli riktigt roligt!
KramKram ♥ till er alla/Anna

måndag 24 augusti 2009

Ja, en helg går så fort!

Särskillt när man är ensam hemma med tre barn, och ett av dom är sjukt! Jag trodde att jag skulle hinna sitta hela lördagskvällen och pyssla, men NEJ jag somnade i soffan jämte Wilma. När jag sen vaknade så insåg jag att det inte var mycket idé att börja, fast än jag har ett DT uppdrag som ska vara klart i morgon *paniken lyser i min panna!*
♥♥♥
Men för att ta bort min lilla huvudvärk så har jag tidigare skapat en liten burk att ha i väskan. Denna är till mina mirakelpiller, ja och vad de innehåller tänker jag inte berätta här ;) Den är gjord av en gammal plåtask jag fått någon gång. Bokstäverna är lackade med 3D lack för att få lite mer effekt!
Här kommer så mitt nyckelskåp som jag länge tänkt att visa er! Detta skåp är ett nyckelskåp som kommer från Ikea och från början var knallblått! Men eftersom jag inte är någon stor fan av knallblå inredning så fick det bli vitt! Pappret kommer från Prima och har inhandlats på Panudors Outlet i Ullared, tror att det kostade 5 kronor och det tycker jag är ett okej pris på ett papper! Jag ber om ursäkt för den suddiga bilden, men jag vill ändå visa den så ni får en närbild på bokstäverna som är gjorda i Grungeboard och 3D lackade. Äppleblommorna tror jag kommer från Prima, och rosorna kommer från england.
Fågelns om var på pappret har fått 3D lack, mycket av den sorten i detta inlägg, men det är ju bara för att den ska framträda lite mer! Sen så hittade jag i gömmorna band med pärlor på, så dessa fick dekorera swirlsen som var i mönstret på pappret.
Här har jag satt fast en grungeborad, målad med pärlefärg, och så tre små nycklar där under. Nycklarna är målade och sen lackad med, ja du kan väl räkna ut vad.... 3D lack! Till sådana här projekt så gillar jag grungeboarden, för den är så böjlig = lika med att den är lätt att runda runt tex en ask.
Sen så i lördags så hittade jag en stor ful tändsticksask som jag köpt för ett tag sedan. Jag gillar inte utsidan så jag brukar oftast göra en egen. Här så plockade jag fram mina distressdynor och lite stämplar. Bilden under blev tyvärr lite suddig, men ni kan ju i alla fall se hur mitt bakgrundspapper blev. Sen så klistrade jag på lite gamla klistermärken som jag hade hemma och ja, jag lackade dom också *fniss* Sist men inte minst så la jag på lite pearlmaker för att få lite mer dekoration.
Ha nu en bra vecka!
KramKram ♥ till er alla/Anna

fredag 21 augusti 2009

Fotoboken

Jag är ju en scrappande mamma som gillar att göra sidor till mina barns fotoalbum. MEN jag är ju även en fotande mamma och jag fotar ganska så mycket eftersom jag har trebarn. Eftersom min scrappande går i perioder så därför har jag ganska så många foton som bara ligger på datorn. Men nu har jag upptäckt Fujifilms Fotobok där man på en enkelt och smidigt sätt kan lägga in foton, många foton och själv redigera hur det ska se ut. Man kan även lägga in den text man vill!!!En annan bra sak är att man också kan välja sitt omslag, man kan välja hårt eller mjukt omslag. Priset varierar på vilken omslag man väljer och det kan ju vara bra om man gör en bok som man tänkt ge bort! Jag tror att jag kommer ge bort flera stycken, det är ju perfekta som julklappar!
Och jag säger bara som Fujifilm säger - man har oändliga möjligheter med denna fina fotobok!

Vill du beställa en egen så gör du det här - http://www.fujidirekt.se/fotobok/


KramKram ♥ till er alla/Anna

Nu lider arbetsveckan mot sitt slut...

och nu ska vi väl ta helg! Denna helg är det killhelg och M tar sina killkompisar och åker till Varberg med husbilen. Vi andra kommer nog få en lugn helg eftersom "dagisbacillen" har flyttat hem till oss och gjort M&T febriga och förkylda. Annar så har dagis inskolningen gått jättebra och Melvin ville inte åka hem igår utan skulle gå med in och äta lunch, och det känns ju jättebra!


I helgen ska jag försöka visa er mitt nypyntade/gamla nyckelskåp. Men fram tills dess så önskar jag er en härlig fredagskväll och en skön lördag!
KramKram ♥ till er alla/Anna

torsdag 20 augusti 2009

Wilma har börjat 1:an

Min tjej har blivit stor! Igår så började hon 1:an och det var stort, att få en bänk, eget fack i klassrummet och en ny fröken. Det känns jättebra och det är roligt att se hennes förväntan. Jag undrar om jag var lika förväntansfull när jag började 1:an, ja det var jag nog! Fast Wilma har ju gått ett år och känner sin klasskamrater och har redan kompisar i klassen och det tycker hon är skönt! Hon behöver ju liksom inte tänka så mycket på att lära känna alla klasskompisar utan mer fokusera på skolan.
Själv så missade jag ju denna stora dag, eftersom jag hållit kurs på Astra Zeneca. Det gick bra och nu ska jag bara avsluta mej själv på Guide och börja blicka framåt mot ICA. 8 dagar kvar att arbeta på det gamla....
Ha det nu så gott så ska jag försöka få med mej lite bilder tills i morgon! Jag har ju gjort ett nyckelskåp som jag tror att jag inte visat er!
KramKram ♥ till er alla/Anna

måndag 17 augusti 2009

Möblerat om...

Ja, under semestern så hände det som inte får hända! Melvin klättrade ur sin spjälsäng och trillade rakt ner i golvet med höften före! Så vi tog bort framsidan på deras sängar och det var ju väldigt roligt att kunna gå i och ur själv! Tyvärr så var det inte lika roligt för deras föräldrar som fick det tufft att natta. Från att ha kunnat lämna de själva att somna skulle vi nu sitta jämte och hålla koll på att de låg kvar i sängen! Nattningen tog ca 1 timma och det blev väldigt jobbigt för alla, jag tror att Wilma tyckte det var jobbigast då det krävdes både mamma och pappa att natta. Varför tänker du då, jo sängarna stod i varsin ända på rummet :) Så nu har vi möblerat om lite och ställt sängarna jämte varandra, så nu räcker det ju att en sitter och nattar!

Men helt plötsligt så kändes min väggdekoration lite konstigt placerad så den fick flytta på sig. Jag satte upp den på den andra väggen och så gjorde jag om den som ett träd i stället. Jag tycker att det blev rätt så bra, men det är ju om jag får säga det själv :D
Ja, idag så börjar M&T på dagis och det är en stor dag för alla! Wilma börjar i 1:a på onsdag och tyvärr så kan jag inte följa med henne, men det gör mormor så det är lugnt! Tänk att tiden går så fort, det var ju inte längesedan hon föddes och jag känner ju men inte en dag äldre än 27, eller...

KramKram ♥ till er alla/Anna

PS, vill du ser hur ugglorna satt innan så hittar du det HÄR!

Månadens bild!

Ja, jag ligger lite efter i mitt bloggande, men här kommer i alla fall julis månadsbild! Det ska bli roligt att se vad som händer nu när hösten närmar sig! Jag tror och hoppas att det kommer skifta i många fina färger!
KramKram ♥ till er alla/Anna

fredag 14 augusti 2009

Grattis säger jag till...

Angelica, Kat och Sara som alla var besökare nr 10 000! Undrar egentligen hur bra min räknare fungerar?!?!?!?! Men grattis till er tre, något roligt kommer på posten :D
I dag skiner solen och det är fredag! Jag har snart bara två veckor kvar av pendling och jag längtar tills jag får börja på mitt nya jobb! Jag funderade faktiskt på hur långt jag kört sedan jag började pendla och jag kom fram till att jag kört ca 7 varv runt jorden sen jag började. Tänk om man faktiskt fått göra det, vad mycket man hunnit se!!! JA, och tänk all tid jag spenderat i bilen, PUST säger jag bara!!!
Ha nu en superfin helg, och ta hand om varandra!!!
KramKram ♥ till er alla/Anna

torsdag 13 augusti 2009

Blir du besökare 10 000???

Ja, blir det du, ta en skärmdump på räknaren lite längre ner och maila din adress till mej, annas74 @ hotmail. com (ta bort mellanslag) så ska jag skicka dej något skoj!!! Det vore roligt om du berättar om du är en pysslare som jag eller inte, så jag vet vilket av prisen jag ska välja ;o)


Aldrig hade jag trott att det skulle bli så många som vill komma och besöka mej *ler* Tack för att ni kommer och välkommen åter!
KramKram ♥ till er alla/Anna

tisdag 11 augusti 2009

En väska ingen kan motstå...

Ja, det har Kamilla som bloggcandy i sin blogg! Jag vill gärna vinna den, och vill du det med så gör du som jag och rusar dit och lämnar en kommentar!
Och du, passa på att kolla in allt annat som den tjejen gör, hon är helt otroligt duktig!!Ha det bäst!
KramKram ♥ till er alla/Anna

måndag 10 augusti 2009

Nu kommer det ett lååååång inlägg...

Hej alla goa vänner!!
Nu är jag tebax i cyberspace = jag har börjat jobba igen :D Idag så insåg jag hur rent ut sagt DÅLIG jag har varit på att uppdatera min blogg!!! Men, men vi har haft semester och hittat på mycket annat än att sitta framför datorn. Men jag tänkte att ni skulle få ett litet semester sammadrag här:
Vi började med en tur till High Chaparrall med några goda vänner, mycket trevligt! Sen så åkte vi med hälften av sällskapet till Björkäng och tillbringade eftermiddagen på stranden och kvällen i deras trevliga sällskap. Efter det så åkte vi ner till Helsingborg, och dessa bilder (inser jag nu) ligger på datorn hemma! Men vi hade det mycket skönt och lugnt vid en plats som heter Rydebäck. En stor parkering som nattetid förvandlades till ställplats för en massa husbilar. Sen så drog Cirkus Sturesson vidare till Båstad och solen! Tilda tyckte nog att det var rätt så skönt att komma hem igen:
Sen så var det dags för Wilma att få sin dag på Liseberg som hon fått i födelsedagspresent. Så det blev farfars bilar, och det mest imponerande "Bergbanan" som hon tyckte var riktigt läsig. Men hon åkte den och det var hon mäkta stolt över. Rosa kanin öron skulle köpas, och det gjorde vi. Tyvärr så gick de sönder samma kväll och det var en Wilma i tårar som upptäckte detta fasanfulla. Men tur är att det är fler i bekantskapskretsen som ska dit, för jag tror nog att ett par rosa kaninöron är på väg till oss igen :D
Även lillebror tyckte att öronen var rätt så roliga!
Ja, sen så landade vi hemma några dagar, det skulle målas lite mer på huset och krattas ut lite mera sand. Men så var det dags igen, vi tog vår nya husbil till släkten i Eskilstuna. På vägen upp så gjorde vi ett stopp i Kolmården för att titta på tigrar, sälar och delfiner. De djur som våra barn uppskattar mest. Och frågar du Melvin vad hästen säger så är det grrrrr, ja föresten så säger ALLA djur grrrr!
Med på resan var även "gammelfarfar", en krutgubbe på 87 år! Vi tog det väldigt lungt, men jag är ändå impad att han orkade med att vara med oss, det kan nämligen vara rätt så kaotiskt i bland :D
Sen så landade vi hos släkten och wow säger jag bara. Helpension och vi beslutade att det blev en 5-stjärning vistelse i Eskilstuna. M&T hittade på en massa bus, och visst är det roligt att ta fram kameran och fota de där små hyssen! Undrar vad som finns här inne???
Här kommer min lilla buskille, världens goaste!!!
och så min lilla bustjej, en av de två goaste i världen!
Väl på väg hem igen så fastnade vi en trafikkö som varade i si så där en timma. Det är inte så roligt att sitta i bilen då, när man är 20 månader. Men Melvin tog fram vägkartan och bestämde vart vi skulle åka.
Vi kom på att det är rätt så roligt att bara ta av någonstans och se vart man hamnar. Vi hamnade på Lövstad slott för att äta lunch och det var så mysigt att sitta ute under träden i slottsmiljö. Tilda var väldigt nöjd med sin lunch, pannkakor och mineralvatten!
Ja, sen så måste jag väl visa vår nya stolthet, en Concorde som vi tuffar runt i! Vi är så nöjda och vi kommer ha så roligt med denna bil, vår lilla sommarstuga på hjul!
Ja, sist på denna resa så hade jag lovat W att hon skulle få se hur man gör polkagrisar så det blev ju ett tvunget stopp i Gränna. Men det var dags för fika, så det blev ganska så bra.
Eftersom jag börjar att jobba idag så var ju helgen som var sista på semestern så vi tog bilen och åkte till Orust. Vi hittade till Vindöns Camping och den passade oss perfekt. 20 meter till sandstranden och havet och gissa om alla barn var nöjda. W hittade en kompis, så henne såg vi knappt av. Det blev en perfekt helg med en massa sol, bad och grill. Så som livet ska vara lite mer tycker jag!!!
Nu är semestern slut och vardagen börjar. Snart ska alla barn inskolas på dagis/fritids och vi ska göra det som vi ska göra i 20 år till, JOBBA! Urk säger jag!!!
Idag är det även en stor dag för mej! Jag ska börja sälja världen fräckaste barnkläder av märket me&i, och i höstens kollektion finns det såååå många godbitar. Som tur är så finns det även kläder till mej och jag har redan sett ut några tunikor som ska få flytta in i min garderob! Glöm inte att kolla in hemsidan, http://www.meandi.se/ när du drar vidare ut i cyberspace!!! Kanske du också hittar en godbit ;) Vill du mej något så finns jag på anna.sturesson (@) meandi.se och ja, ta bort parenteser och mellanrum så fungerar adressen fint!
Ha det bäst och jag hoppas att du orkat läsa ända hit!
KramKram ♥ till er alla/Anna