tisdag 24 november 2009

1 månad kvar till julafton

Nu är det allt för många dagar sedan jag var här inne och skrev något, men vi har haft fullt upp! Sjukdom, vaccinering, jobb och familjeliv har tagit mycket tid MEN MEN idag är det 1 månad kvar till julafton och jag har faktiskt köpt nästan alla julklappar. Jag har några kvar men de får jag fixa när önskelistorna är skapade :) Sen så fyller ju mina två små snart 2 år och det blir ju lite extra presenter som måste fixas. Jag kan faktiskt inte fatta att det är 2 år sedan man gick runt med sin stora mage och längtade att de skulle komma.

Pysslat har jag faktiskt också hunnit med lite, men det får jag visa när jag tagit lite fina kort. Tyvärr så är det ju så himla mörkt när man kommer hem så det får nog bli till helgen.

Annars så har jag börjat träna också! Jag tänkte försöka träna 3 gånger i veckan, men med alla aktiviteter som är nu fram över så lär det bli svårt då alla roliga pass är vid halv fem, fem. Men jag ska nog få till något bra!

Jag önskar er alla en skön vecka!
KramKram ♥ till er alla/Anna

måndag 2 november 2009

Redan måndag

Ja, veckorna går fort nu är det mindre än två månader kvar till jul. Men det var ju faktiskt inte så längesedan som man kunde se dessa ute. Jag gillar verkligen att fota blommor! Ja, kanske lite udda blommor men jag hittade denna bild när jag skulle leta fram 50 kort att framkalla. Jag gillar verkligen Tistlar, de är en så anorlunda blomma som faktiskt är vackrast ute i det fria.

Med önskan om en riktigt skön vecka!
KramKram ♥ till er alla/Anna