lördag 26 juni 2010

Jag har gjort en Pinata

I morgon fyller min stora tjej 8 år. Jag kan inte fatta hur fort tiden har gått sedan denna tjej ploppade ut efter 32 timmars hårt arbete. Men när man ser på resultatet så är det värt varenda minut. Visst finns det stunder när hon nästan är till salu på blocket, men så finns det också de stunder som gör att man inte kan tänka sig ett liv utan henne. Det är väl så att vara förälder, den största utmaningen man kan tänka sig *ler*
Så i morgon ska Wilma ha kalas för sina närmsta kompisar och jag fick i uppdrag att göra en pinata. Det var inte det lättaste och efter lite fundering så blev det en barbalala. Vet hur jag ska göra till nästa gång om jag nu gör några fler, för jag tror att jag krånglade till den lite väl mycket ;) Men, men Wilma är supernöjd och det är väl tanken.

Jag hoppas att ni alla haft en skön midsommar!
KramKram på er alla!

fredag 25 juni 2010

Glad midsommar


Önskar jag er i från Berghem

onsdag 23 juni 2010

Min nya lavendelhäck


Här kommer en bild på min nya lavendelhäck. Det är den 2a jag sätter eftersom frosten tog den 1a. Vi får se lite längre fram i sommar hur den kommer att ta sig.

måndag 21 juni 2010

Vardagslyx i hängmattan


Det är lyx när man kan äta kvälls vällingen ute i hängmattan. Nu sitter vi och väntar på mat leverans från Linas matkasse. Det ska vara 5 middagar för 4 personer och jag har bara hört gott om dom. Men jag lovar att jag kommer berätta mer!

söndag 20 juni 2010

Bröllop för hela slanten

Här har vi haft prinsessor och en liten prins i klänning hela helgen. Igår var det bröllop hela dagen, det började redan efter morgonens bolibompa. Magnus och jag satt uppe till halv tolv för att få se tårta och sjungande gäster, men jag hann bara se tårtan sen orkade jag inte mer.

Idag blir det kalas för vårt gudbarn Sara som fyller 6 år på fredag. Denna vecka kantas med många kalas då jag själv har en 8 åring och en 38 åring som fyller!
Hipp Hipp Hurrra för er alla!
KramKram Anna