tisdag 27 juli 2010

Vilken galet härligt kreativ dag!

Igår så lovade jag ju lite bilder på mitt kryddland och som vanligt så kom det annat mellan. Men idag har jag haft en så galet kreativ dag, helt superrolig. Men först så ska jag visa kryddlandet, inte helt färdig men en början.
Den började hemma hos en vän som har en egen atelje där hon håller på med keramik. Jag har nämligen alltid velat lära mej att dreja och det fick jag idag. Det var väldigt roligt men jag behöver nog träna lite mer på det. Jag gjorde bara en grej sen så började jag göra fat och det var ännu roligare. Tyvärr så har jag inte några bilder men de kommer så fort jag är där igen, sakerna ska ju torka ett tag.
***
När jag väl kom hem så började jag och Wilma att gjuta betong, något som jag fastnat helt för. Det är ju SUPERSKOJ. Wilma ville också göra ett fågelbad och ett slott (superfräckt) men det får ni se när det är klart om några dagar. Så här ser det i alla fall ut i betongverkstaden...
För några dagar sedan testde jag att göra rosor i min nyinköpta form och så testade jag att göra en platta till mitt kryddland. Hjärtarna har jag köpt av Marie som har keramikateljen.
Tanken är att jag ska göra flera plattor att lägga i landet, men det tar ju några dagar att göra varje platta så det tar nog några veckor innan allt är klart. Så här ser de vackra hjärtarna från Marie ut
Igår så gjorde jag och Tilda fågelbad av rabarberblad och visst blev de vackra. De ska få torka några dagar till, sen så ska jag ta bort det gröna med högtryckstvätten. Tildas lilla blad ska få pryda min fina bänk framför tv:n.
Nu ska en trött mamma gå och lägga sig, i morgon bär det av till Espevik för att campa några nätter och kolla in en kanske blivande "stuga"

KramKram ♥ till er alla/Anna

måndag 26 juli 2010

Dagens projekt - före


I dag har jag fortsatt med mitt kryddland. Så här såg det ut i morse och tittar ni hit i kväll ska ni då se resultatet.

fredag 23 juli 2010

Härligt med semester

Nu har vi snart varit ute och åkt i två veckor och vilka veckor vi haft. Först landade vi i Mellbystrand. Det var en perfekt vecka med lagom mycket sol. Sen så i söndags så åkte vi vidare till Södra Näs, en lugn och skön camping.
Vi har hunnit med mycket även denna vecka, fästning, hälsa på tur till Falkenberg och så även sol och bad. Här är vi på väg upp till fästningen för att äta mjukglass.

Ja, det är skönt att ha semester men i morse när vi vaknade var det lite mulet och vi fick för oss att vi nog hade hemlängtan. Vi packade ihop allt och när vi var klara så hade solen kommit fram och en klarblå himmel. Vi tänkte att vi tar en tur till stranden och när vi ätit lunch så åker vi hem, men efter lunchen fick vi beskedet att det regnar hemma och varför ska man åka från sol till regn??? Ja, så här sitter jag nu i husbilen, trollen sover och M&W är och spelar minigolf.
Det är skönt med semester....

söndag 18 juli 2010

Mitt lilla fynd


Igår så var det inte direkt beach väder så vi packade in alla barn i bilen och åkte båten till danmark. Där var vädret fint och vi kunde strosa runt och bara ha det bra. Pölse och winerbröd hann vi med innan båten tog oss hem. För att göra av med de sista danska kronorna köpte jag mej ett fint fikonträd. Idag åker vi vidare till varberg efter en super vecka i Mellbystrand. Kram Anna

lördag 10 juli 2010

Semestern har börjat

Idag är det första dagen på semestern och den kan inte ha börjat bättre. Sovmorgon, morgon jogg tillsammans med Wilma på cykel och nu frukost med jordgubbar. Om några timmar bär det av till Kungsbacka för scrap och antikmässa, www.kungsbackamassan.se och det ska bli så roligt. Det var längesedan jag scappade men nu har det börjat klia lite i fingrarna och troligtvis så åker det säkert med en lite scrapväska på semestern. I alla fall ska jag göra lite fler av de fina blommorna jag visade för några dagar sedan.
Ha en skön dag!
KramKram Anna

torsdag 8 juli 2010

Blogcandy, den största jag sett

Skynda till Landstokens blogg för där kan man vinna den största blogcandy jag sett.
KramKram ♥ till er alla/Anna

fredag 2 juli 2010

Jag har gjort pappersblommor


Jag köpte den nya Magnolia tidningen och där i var det en beskrivning på jättesöta blommor. Jag hade inte de stansar som det skulle vara så jag tog några andra. Så här blev dom. Kramkram

Blogcandy hos Designat..

För att fira 1-årsdagen av 'nya' designat så kör de en blogcandy och vinsten ser du här under. Klicka på bilden så kommer du till designats blogg!KramKram ♥ till er alla/Anna

torsdag 1 juli 2010

Picknick i det gröna


Idag har vi varit hemma igen, eftersom Tilda varit dålig i magen igen. Det är som en dålig följetong utan slut. Men snart på är det semester och då slipper vi dagis i 4 veckor. Nu på eftermiddagen passade vi på att ta en cykel tur med stopp för glass hos morfar och sen ett till stopp med Picknick. Visst ser det skönt ut. Kramkram