söndag 29 augusti 2010

Sovrums styling

Idag åkte M bort på resa med jobbet och kommer inte hem förän på tisdag kväll. Vet inte riktigt vad som händer när han åker bort, men jag får sån energi. Barnen har lekt med varandra idag och jag har fått tid till att omvandla min energi till lite praktiskt arbete. Det har putsats fönster, halva huset är klart.
Jag har stylat om i sovrummet och det enda som fattas nu är det fina linneskåpet som jag fått av Sara. Det står i garaget och har fått ett första lager färg på sig. Jag hoppas att jag får lite tid någon kväll att gå ut och göra det färdigt...
För ett bra tag sedan så köpte jag mej några väggord på Tradera och idag blev de äntligen uppsatta. Jag flyttade tavlan som satt över sängen och satte den jämte fönstret. Gardinerna har jag fyndat på www.textilonnet.se, det står "amor vincit omnia" på dessa.

Väggorden satte jag över sängen på en lång rad, istället för en klump som de var från början.
Så här står det:
Sen så fixade jag några doftpåsar också. Den första blev en påse som jag sprayade med en rumsspray, fresh cotton, som jag fick med mej i min STORA låda från www.nordljus.se. Jag säger bara det, bor ni runt Borås måste jag få komma. Så mycket fina saker jag kommer visa!!! Hjärtat stämplade jag med distress ink och fyllde med mina egenplockade lavendelblommor. Ljuvligt doftar de, båda två!
Nu har jag skickat iväg min stora tjej till mormor och de små trollen ska strax gå och nattas. De har inte sovit middag idag så jag hoppas att det går fort, för sen ska jag ha en lugn och skön kväll, bara för mej själv.
Undrar vad jag ska hitta på....
KramKram ♥ till er alla/Anna

torsdag 26 augusti 2010

Insidan på kortet

Här kommer insidan på kortet!
Där inne i kortet kommer det skrivas en liten hälsning!

Ett beställningskort

På jobbet har vi en tjej som gått och gift sig i smyg och detta måste vi ju uppmärksamma, så jag har fått i uppgift att göra ett litet kort till henne. Jag har hittat mallen hos Tesas prickiformar och kortet går i beige och rosa, naturligtvis. Stämpeln kommer från Vilda stamps.
Hoppas att hon gillar det :)
KramKram Anna

onsdag 25 augusti 2010

Steg mot vikten

Nu har jag tagit upp kampen mot en hälsosammare tillvaro. Jag och Magnus har kommit gång med träningen under sommaren.Vi har börjat med löpning och mitt mål är iFORM loppet som går av stapeln nästa vecka och Kretsloppet som är den 18:e september. Vi bestämde oss strax innan semestern att "om vi inte har tid att börja nu så har vi det aldrig!" Det har gått bra hela sommaren och nu så springer jag 3 gånger i veckan, vanligtvis på morgonen. En form som jag kommit på att den passar mej. Senaste veckan har jag haft ett litet bakslag med en envis förkylning och en ond fot, men nu så är jag på gång igen!
***
Idag så blev jag positivt överraskad när jag ställde mej på vågen, under 70 kilo. Där har jag inte varit sedan Wilma var liten! Men jag har antagit Annikas kamp mot kilona - http://annikaknober.blogg.se/ där hon skriver om sin vardag. Annika räknar sin viktnedgång i steg, där varje steg motsvarar 10 hg och 10 steg är således lika med 1 kilo! Så jag har 100 steg kvar att gå innan jag är i mål och det ska jag vara framåt jul någon gång.

Den 1 januari 2010 gav jag mej själv ett löfte att jag skulle komma ner till 60 kilo den 30 december i år och fram tills idag har jag gått ner över 6 kilo = HURRA för mej! Jag har minskat ca 8 cm i midjan sedan dess och det främst genom att sluta äta godis, inte fika så mycket och äta varierad och nyttig kost.


Några små regler har jag satt upp för att detta ska fungera:
Inget "socker"godis - det har jag ju klarat i 6 månader så det ska nog fungera igen
choklad i måttlig mängd är okej någon gång då och då.
Inget fika, förutom torsdagsfikan på jobbet
Nyttig och balanserad kost
Löpning 3 dagar per vecka
***
KramKram ♥ till er alla/Anna

fredag 20 augusti 2010

Byalags fest


Nu sitter hela familjen på byalagets grillfest. Kaffet står på elden och den grillade fläskfilén ligger i magen. I morgon tar jag med mej mamma och barnen ner till stugan i espevik. Magnus ska vara hemma och anlägga gräsmatta tillsammans med morfar. Tror nog att jag snart kan visa er lite bilder från"Projekt trädgården".
***
Önskar er en skön helg. Kram Anna

torsdag 19 augusti 2010

Så stolt att få berätta....

Jag är så stolt att få berätta att jag är utvald som första säljare i Borås för Nordljus - The Country Homeparty.
Jag hoppas att du vill ta chansen och bjuda in dina vänner till en mysig träff där jag visar upp lantliga inredningsprodukter, pratar inredningstrender, ger inredningstips och mycket mera. Du bestämer själv hur du vill lägga upp kvällen eller dagen. Det kan vara allt från en härlig tjejkväll, fika med mammagruppen eller varför inte en aktivitet på jobbet - ingenting är omöjligt!
Kollektionen faller de flesta i smaken - ung som gammal och vi erbjuder sveriges största sortiment med 3000 artiklar som du alla kan beställa på partyt fraktfritt!
Allt du hittar på http://www.nordljus.net/ är möjligt att beställa och du kommer på partyt få ett stort och inspirerande utbud uppdukat vackert och inspirerande, ljuvt doftande till harmonisk musik. Som tack för att du är värdinna/värd får du en gåva. Mer info hittar du på hemsidan!
Tveka inte att höra av dig till mig och du vill boka en visning hemma hos dig! Du mailar mej på annas74[snabel-a]hotmail.com
KramKram ♥ till er alla/Anna

tisdag 17 augusti 2010

Nytt projekt

I kväll plockade jag fram symaskinen och sydde mej ett litet hjärta. Idéen fick jag härom dagen när jag surfade runt bland mina favoritbloggar (kommer tyvärr inte ihåg vilken av dom). Texten har jag stämplat med distress ink, läste någonstans att det skulle fungera och jag hoppas att det håller. Detta hjärta har jag bara fyllt med vadd, men nästa tror jag att jag ska lägga i lite av den lavendel som jag plockade nere i stugan i helgen.


KramKram Anna

torsdag 12 augusti 2010

Mer scrappat igår

Igår så satt jag och tittade på lite kort jag fått från dagis och hittade detta. De rosa blommorna har jag gjort själv, med hjälp av 3 stycken Retro flower stansar och en sprayflaska vatten. De syns inte så bra, ska försöka ta ett lite närmare kort senare men de är gjorda i samma mönstrade papper som jag har i LOn. Det var ett av mina semester avkopplingsaktiviteter, skapa blommor. Jag tror att det finns en bra länk på nätet också någonstans, men jag hittade min beskrivning i senaste Magnolia tidningen.
Sen så har jag stämplat med fjäril från Forma Hantverk och text från Vilda Stamp. Bokstäverna är i skumgummi och de har jag nog hittat billigt på någon mässa för de hade jag massa hemma.

KramKram ♥ Anna ♥

Tävling ♥ hos ♥ Nordljus ♥

Denna underbara klocka hittade jag i en av mina favoritbloggar - http://nordljus.blogspot.com/ och gissa om jag blev glad när man kan vinna en sådan. Så därför vill jag tippsa er om denna ljuvliga butik/blogg, så skynda er dit och spana in allt fint de har!!!

KramKram ♥ till er alla/Anna

onsdag 11 augusti 2010

Scrappat lite


Igår kväll satte jag mej och scrappa lite. Jag tror inte att jag gjort det sedan i julas. Jag fick även i gång slicen och fick testat mitt nya alfabete. Jag gjorde en ganska så enkel LO med ganska så få dekorationer.
Det var riktigt roligt att komma igång igen och nu har jag printat ut några fler foton som jag strax ska sätta mej med!
***
Ha en skön kväll!
KramKram Anna

söndag 8 augusti 2010

Tack älskade mamma


Idag kom min mamma med en liten påse kantareller och det räckte precis till en macka till mej. Synd för de andra men tur för mej :) Nja, Wilma var väl framme och plockade i sig några. Tack kära mamma!!!
***
Igår kväll landade vi hemma igen och dagen har avsatts till tvätt och handling. I morgon börjar jobb, fritids och inskolning för M&T. Det ska bli spännande att se hur det kommer gå att ha dom på varsin avdelning (inget som vi egentligen vill) och hur slut vi kommer vara i sinnen till helgen. Tror att vi kommer ha några tuffa veckor framför oss, innan vi kommit in i vanliga rutiner igen. Men vi har haft en välbehövlig semester och det är med lite sorg jag börjar jobba igen. Jag hade gärna stannat nere i Espevik och tagit dagen som den kommer!
KramKram Anna

fredag 6 augusti 2010

Dagens händelse


Idag landade det en helikopter på ängen här utanför. Melvin ville gärna åka med men det får kanske bli nästa gång. Det kostade 200 kronor för 4-5 minuter och jag tyckte att det skulle bli lite dyrt att betala 800 för ett så kort nöje. Men spännande var det i alla fall!
***
Nu skiner solen och snart ska grillen tändas och matavnjutas i goda vänners sällskap. Kramkram Anna

tisdag 3 augusti 2010

Vårt nya paradis

Välkomna till vårt nya paradis, i Espevik!!!
Ja, vi är nog ganska så ombytliga av oss så nu byter vi husbilen mot en villavagn. Vi (eller mest M) har insett att vi är för bekväma för att dra runt från camping till camping med två små vildar och en stor vilda. Jag har ju alltid velat ha en liten stuga så detta känns perfekt. Det är lite att göra för den är från 97 men det ska bara bli roligt.
***
Så nu har vi sovit första natten och det var faktiskt ganska så mysigt att ligga och höra regnet smattra på taket. Idag skiner solen och himlen är blå (syns dock inte på bilden som jag tog i går när vi kom ner) och dagen kommer vi nog tillbringa nere på den fina sandstranden som vi har runt hörnet.

Ha en skön dag!
KramKram Anna

söndag 1 augusti 2010

God natt


Nu sitter jag här i min säng tillsammans med Sambo. Det är så rogivande att höra när han spinner. Det blev en seg nattning på över 1.5 timma och det är så frustrerande att ha 3 stycken vildar som inte lyssnar. I morgon hoppas jag kunna visa er vår nya pärla. Men först måste jag nog sova lite, eftersom vi var på surströmnings fest i går och det blev sent.
God natt alla <3