söndag 26 december 2010

En väldigt skön jul

Vi har haft en mycket skön jul. Det hela började redan kvällen före julafton då tomten kom och skrämde livet ur barnen, det var nog mest Tilda som blev rädd. Hon var ensam på sitt rum i ett av sina små raserianfall då tomten knackade på rutan. Men han blev snabbt förlåten då hon fick paket av honom. Wilma var helt säker på att det var morfar ;o)

Vi är ju inte så många så vi var här hos oss hela julafton och det är skönt att slippa åka runt. Vi började med en brunch här tillsammans med mormor och Simon. Sen vid två så kom morfar och Ingmarie och gammelfarfar för att äta ett gott julbord. Ja, så kom även tomten på julafton och delade så snällt ut varsin paket till alla. Barnen fick väl som vanligt mest, men det är väl som det ska vara. Nöjda barn = nöjd mamma :O)

Igår så åkte vi hem till mormor för att äta en god julmidddag, lamm var det som serverades och en god glass med hallon till efterrätt. Tack mammsen, det var trevligt som vanligt!!!

Idag så tog vi med oss mormor och gammel farfar och åkte ner till Espevik. Vi tänkte att vi skulle titta till "Stugan" och där var allt i fryst tillstånd, men det såg bra ut. Vi satte in några torrbollar som kan ta lite vatten när det börjar tina upp. Men man längtar ju tills den 1 maj mer än någonsin, en hel underbar sommar där nere. Tilda har bestämt att vi ska slänga på oss bikinin så fort havet är vatten igen, men jag tror att jag väntar några veckor till...
KramKram ♥ till er alla/Anna

torsdag 16 december 2010

Hemma igen...

Först så vill jag bara säga TACK till alla er som tänkte på mej i måndags när jag gjorde min operation. Allt har gått jättebra och jag är nu hemma igen! Skönt är det för jag fick dela sal med två stycken ca 90 åriga damer och den ena var dövare än den andra. Det var inte lätt att sova för de hade högljuda diskussioner men ibland var det faktiskt underhållande att lyssna på dessa två damer. Själva operationen tog 5 timmar och den gick hur bra som helst. Jag har inte fått några nerver skadade och det enda är att mitt öra känns som om det är gjort av frigolit och jag har knappt någon känsel kvar i det. Men det är ca 50 % chans att den återkommer, så det är nog lungt med det :o)

Tumören jag hade var en godartad spottkörteltumör och det ska inte behövas någon mer behandling. Hade man inte tagit bort den så hade den kunnat bli elak så det var ju lika bra att bli av med den. Nu är jag hemma och försöker bara ta det lugnt, även om det är svårt när man har sjuka barn och man hemma.

Igår så kom det en jättefin blomma från mina underbara arbetskamrater :o)

TACK för att ni tänker på mej!
KramKram ♥ till er alla/Anna

måndag 6 december 2010

Hipp Hipp Hurra för mina små idag

I dag fyller mina två små troll 3 år. Jag kan inte fatta hur fort dessa tre år har gott och hur mycket som har hänt sen de föddes! Det har varit massa skratt, endel tårar och oro men sååå mycket kärlek! Det är spännande att få två små liv på samma gång och livet som tvillingförälder är inte alltid lätt. Men det sköna är att man alltid får dubbel kärlek och dubbel glädje. Jag glädjs varje dag för mina barn och det är så roligt att få se de växa och bli stora

I dag säger jag bara Hipp Hipp Hurra till 2 av jordens underbaraste barn!
Grattis Melvin&Tilda på 3 års dagen

KramKram ♥ till er /Mamma

Santa Maria India - Buzzador

För några veckor sedan så fick jag en låda på posten och den innehöll en massa goa kryddor från Santa Maria. Vi skulle testlaga Santa Maria India och naan bröd. Temat är "I goda vänners lag" och det blev det. En kul kväll där vi bjöd på Tandoori Chicken, Raita sås och naan bröd. När man gör en sån här grej så inser man hur roligt det är att laga mat tillsammans med goda vänner. Maten blev supergod och det tog knappt en ½ timma tills middagen stod på bordet. Det måste vi göra om snart!
Jag kan verkligen rekomendera Santa Maria India om man gillar indisk mat!


KramKram ♥ till er alla/Anna

fredag 3 december 2010

Sjukstuga

Varför ska barnen bli sjuka när det passar minst?!?! Igår när jag var uppe i Stockholm så ringde dagis och sa att Melvin hade 39,2 i feber. När jag kom hem var han lite piggare och febern hade gått ner lite. Det var bara att ställa sig in på att vara hemma idag. Melvin sov uselt och tidigt i morse var det Tildas tur. Nu ligger hon utslagen här på soffan och sover. Jag och Melvin tittar på film, Draktränaren, och har det ganska så mysigt. Snart kommer W hem med taxin och vi ska försöka förbereda inför det dubbla 3års kalas vi förhoppningsvis ska ha på söndag.

KramKram ♥ till er alla/Anna