lördag 26 februari 2011

Tog en tur till havet idag

Idag tog vi barnen och åkte ner till Espevik och havet. Vi kollade till "Stugan" så att allt var bra med det.


Sen så ville M åka förbi Gekås på vägen hem, och trotts en massa protester från W så hamnade vi där. Vi som inte skulle handla så mycket.... Man kan inte åka dit och inte handla så mycket!

Nu ska vi hem och kolla Melodifestivalen och mysa. Ha en skön lördagskväll!

- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 22 februari 2011

En till...

Här kommer en till LO, faktiskt med ett kort från förra sommaren. Den är från midsommarafton som vi firade tillsammans med goa familjen H i Berghem.


Men jag har en stor hög kort kvar och många i datorn som ska framkallas, så det kommer nog bli fler scrappiga inlägg framöver.

Och nu när jag kan blogga direkt från mobilen, med bilder och allt förenklades ju bloggandet avsevärt :)

KramKram Anna

- Posted using BlogPress from my iPhone

Några till alster

Här kommer några LO till. Jag har gjort dom ganska så enkla då jag ligger långt efter med alla kort som ska scrappas. Jag har i alla fall varit hos Forma Hantverk och köpt fler album så nu ska få in allt jag gör.


Här kommer en på mina favorit papper, Maja design.


En där jag bara kladdat i på pappret och bara lagt till lite text om bilderna.


En på min lille prins som firar Halloween.


Och så den sista från kräftskivan där L hittade den största kräftan vi sett.


Ha en toppen dag! Vi ska ha det så bra vi kan, här i sjukstugan.

- Posted using BlogPress from my iPhone

En till LO

Här kommer en skojig bild på M som gungar. Han har mest tyckt att det varit otäckt men här kom han på att det var roligt och vi höll inte på att få med honom in.


- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 21 februari 2011

Passat på att scrappa i kapp mej

Mina tre troll är sjuka. Hög feber, hosta och snuva låter väl som influensa. Vi har varit ganska så förskonade från vab, men nu när det är mycket på jobbet både för mej & M så passar de på. Så jag har passat på att scrappa lite medans de små sovit och kollat på film.

Denna första LO är på Tilda som inte alls tycker att Sambo ska lämna henne.


Bokstäverna har jag stämplat med distresser och klippt ut och höjt upp med distanskuddar.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Test av att blogga via mobilen

När jag fyllde år bestämde jag att vi inte skulle äta tårta utan semlor. Så eftersom jag är lite bekväm av mej bakade jag 1 semla som var lika stor som en ugnsplåt. Ja, så här kommer bilden på stans största semla:


- Posted using BlogPress from my iPhone

Nu är det bokat och betalt

och det finns inte någon återvändo...


Jag ska springa Göteborgsvarvet... och ja, jag vet vad det innerbär då jag har gjort det en gång tidigare. Då lovade jag mej själv att jag ALDRIG skulle göra det igen, men men... man ska ALDRIG säga ALDRIG!!!!Så nu har jag letat fram ett träningsprogram som ska göra mej redo för denna utmaning. Det kommer bli en utmaning men jag hoppas att det ska bli en rolig sådan. Jag ser fram emot när jag kan börja springa ute igen även om det är trevligt att springa i garaget. Målet är att jag ska springa på ca 2 timmar och denna gång ska jag låta bli energidrycken som pajade min mage förra varvet....
Med maten går det så där, jag har kommit i en svacka! Det blir lätt så när jag reser, när barnen är sjuka (nu har alla tre har influensa) och Magnus är borta på jobb. Men bara jag är nere i vikt till badsäsongen börjar så är det bra och med bara 2-3 kilo kvar ska det väl inte vara några problem.
Nu ska jag gå och natta mej, då jag varit vaken med hostiga och febriga barn varje natt sen i lördags...
Ha det bäst ♥ Anna

fredag 18 februari 2011

Födelsedagspresent

Oj, vad jag har varit dålig på att uppdatera här då! Det har hänt mycket sedan senaste inlägget!!! Jag har jobbat massor, både i Borås men även i Stockholm. Det tar på krafterna att flyga och nu sitter jag här uppe Stockholm igen. Men igår så gick flyget som det skulle och jag var på plats strax innan 8. Nästa vecka är sista gången för ett tag som jag ska hit och det är ganska så skönt. Men det är bra att brygga broar och ibland kan det hjälpa till att bli bättre i sitt jobb!

Sen så har vi den glada biten, jag blev friskförklarad förra veckan!!!! Hela min tumör är borta och jag behöver inte vara orolig för att den kommer igen! Så det känns väldigt bra!

Idag så hämtar Magnus mej på Landvetter och så drar vi vidare till Saint Jörgens Spa i Göteborg. Det var min födelsedagspresent från honom och det ska bli skönt att få rå om varandra lite. Med småbarn blir det ju inte så ofta som man kommer iväg själva.

Det tråkiga är att jag har en liten tjej hemma med feber och hosta. Men jag lämnar henne i mormors vård så jag är inte det minsta orolig. De ska äta taco, godis och bara mysa, så det blir nog bra!
Ha det bäst ♥ Anna