tisdag 29 november 2011

Kvällsaktivitet med jobbet

I kväll var jag iväg med jobbet på adventspyssel. Vi var i en butik som heter BlomsterDesign och fick göra fina jularrangemang. Jag gjorde ett hjärta att hänga på väggen.


Sen så gjorde jag två krukor med hyacint i. En till köksbordet:


Och en till vardagsrums bordet:


Det var lika roligt som förra året och jag köpte ett hjärta att ha foton i som jag suktat länge efter.


Ha det så bra!

söndag 27 november 2011

Nu är det äntligen snart jul...

Igår började jag och barnen pynta inför 1:a advent. Vi tog fram ljusstakar och satte upp stjärnor i fönstren. Vi tog tom fram granen.


Jag hade även lovat att vi skulle baka lussekatter, så det fick dom göra.


Mumsig fika blev det!

Idag har vi inte gjort många knop. Vi skulle gå på skattjakt, men vi kom 200 meter sen så kom det en störtskur och vi fick springa hem igen. Vi får prova på geocaching en annan dag, det var lite föör blött och blåsigt idag...

- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 6 november 2011

Igår hade vi goda vänner över på Tapas. Jag och Wilma förberedde maten hela dagen och vi hade det riktigt roligt. Vi ska ju testa Santa Marias nya Tapas sortiment och hade fått en låda med div. roliga saker. Vi valde ut 10 olika recept ur den receptbok som följde med i lådan. Det blev bland annat, Parma och getostquesadillas, Brie och Escabeche, oliver, jalapeño med getostcreme och valnöt och en massa annat gott.

Kvällen avslutades med tapas dessert; Chocodillas med banan och chokladtastaditos med nötter eller kokos.....

Det kommer garanterat bli fler tapas kvällar hemma hos oss...
♥ Anna ♥

lördag 5 november 2011

Ett nytt kakfat

Nu är ett juligt blått fat klart. Blev faktiskt väldigt nöjd med det. Nu vet jag hur de ska bli och fler tallrikar är inköpta. Vill du beställa ett fat kommer du hitta mer info under Kakfat längst upp.

Jag har även fått klart en trädgårdsängel, det är sååå roligt att sy...
Ha det bäst! Idag ska jag ta hand om mitt ryggskott!

onsdag 2 november 2011

Huvudvärk from Hell

Somnade med huvudvärk igår kväll och vaknade med huvudvärk i morse. Jag har sen haft det hela dagen och jag blir så trött när inte pillren hjälper.

Jag har i alla fall varit ledig med mina små troll idag och vi åkte till djurparken. Det blev en mysig dag bland alla djur och det var roligt när de ville visa upp sig.Vi hade det väldigt roligt och det var en njutning att gå där och inte ha några måsten.

Nu ska jag bädda ner mitt onda huvud och hoppas på att vakna utan det onda i morgon.

Kram på er