lördag 13 mars 2010

En lycklig Wilma

Idag har jag och Wilma varit på Åhaga på Scrapmässa. Det var en lagom stor mässa och mycket fint att titta på och köpa naturligtvis. Jag har ju inte scrappat på länge och tänkte att mässan kanske kan ge lite inspiration till att komma igång igen.
♥♥ ♥
Kortmakaren som anordnar mässan hade en utlottning och om man lämnade en fjäril att dekorera deras monter med så fick man en lott. Wilma lämnade in sin fjäril och eftersom dragningen inte var förän klockan 16.00 så fick vi vänta en stund. Under tiden som vi väntade så hann vi fika två gånger, handla färger och papper och Wilma testade på decopage genom att göra en ask.
♥♥♥
Ja, det hela slutade bra och jag fick med mej en lycklig Wilma hem. Anledningen, jo hon vann ju naturligtvis en fin vinst och gick från mässan med ett leende i hela ansiktet. TACK Kortmakaren för den fina vinsten!!! Och här kommer bilden som bevisar allt:
Centrera

Ha en underbar lördagskväll! Här ska vi kolla in melodifestivalen och ha lördagsmys.
KramKram Anna ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken mysblogg du har Anna! =) Blir ju glad bara man fått upp sidan.. första besöket här men inte sista! Krama Wilma från mig och gratta till vinsten! Ha det gott så hörs vi! Kram Linda från Götet

Kajsa sa...

åh så kul.. stora kramen till er båda..