lördag 23 oktober 2010

Skönt med en ledig dag...

Igår så var det kompetensutvecklig för fröknarna på dagis så jag och M&T hade en dag hemma. Vi gjorde apsolut minsta möjliga och hade bara en skön dag! Vi började med att leka, kolla film och baka lite bröd. Efter lunchen så åkte vi in till en lekplats för att leka av oss lite ute i snön som fallit under natten. Årets första snö!

Vi började med att gunga lite, eftersom T är helt tokig i att gunga. M är inte lika förtjust när det blir högt men igår så gick det bättre och bättre med farten.

Efter gungorna så åkte vi lite rutchbana och klättrade lite i näten. Skojigt var det med den första snön!

När vi lekt av oss åkte vi till Maxi för att handla lite mjölk. Bara det var en 1 timmas projekt, att ta sig från ingång till utgång och betala. Det finns så mycket att göra och titta på när man snart är 3 år. Vi botaniserade på leksaksavdelningen och vi hittade några saker som hamnade på önskelistan både för födelsedag och julklapp. Vi hade inte någon som helst brådska och visst är det skönt att man kan ha det så i bland...

Idag står det vinterstövlar på inköpslistan, nu när snön har kommit till stan!

Ha en skön lördag!
KramKram ♥ till er alla/Anna

1 kommentar:

Anonym sa...

Åååh, så fint du gjort i bloggen!!! Helt underbart!

Mysigt med en dag tillsammans med barnen så, det är nog faktiskt en av de saker jag saknar mest med att vara rörelsehindrad och beroende av hjälp hela tiden.