fredag 8 november 2013

Sorry för dåligt med inlägg...

Heeej!

Kul att du tittar in!!! Förlåt för min låga frekvens av inlägg, men just nu är det väldigt mycket på gång och jag hinner helt enkelt inte med. Men det händer saker, en massa roliga saker och jag lovar att jag kommer uppdatera bloggen med vad som händer!

Några av er som läser här vet ju att jag läser till Lic. Kostrådgivare inom Lågkolhydratkost/LCHF/Paleo och jag hoppas att jag ska bli helt klar till våren. Så klart vill jag förmedla mitt budskap inom detta och kommer därför att skapa en helt egen sida med bara detta. När allt är klart så kommer jag så klart att lägga ut länken här :) Idag har jag registrerat domäner och håller på att fila på en ny blogg... Men mer info kommer så klart längre fram när allt är klart!!! Vill ju inte släppa mitt företagsnamn innan det är registrerat överallt ;)

Må väl!
♥ Anna ♥

1 kommentar:

CRAFTY VIDEOS TIPS sa...

gotLittle Birdie Secrets .. Jag har precis hittat er hemsida och bara lära känna min väg runt här från vad jag sett hittills är det fantastiskt hänga super arbete fick jag gå nu, men jag kommer tillbaka mycket snart lycka till alla er människor. Grafiken är mycket trevlig. det är en fantstic webbplats super jobb. WWW.WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET (du kanske gillar hantverk tips) det underbara färger kommer besöka min hemsida där kanske några bra information där du kan behöva leta runt på hemsidan i min gästbok och berätta för alla dina vänner. tack så mycket och ha en (god jul) ditt album och kort är fantastiska du gör fantastiska arbeten du är mycket listig person. dina skapelser är fantastiska.