torsdag 31 januari 2008

Nu måste jag bara få berätta

att Handstämplat.etc byter ägare.

Mina tvillingar är 2 månader nästa vecka och jag undrar vart tiden tagit vägen! Jag har nu kommit till insikt att butiken är något som jag inte kommer att kunna ge min tid till på väldigt länge och har därför beslutat mej för att lämna över den till någon som brinner för denna hobby lika mycket som jag!

Från och med den 1 mars så kommer ni träffa Kajsa i butiken. Jag är så glad att kunna berätta detta och det känns så bra att lämna över till någon som brinner för detta lika mycket som jag gör.

Jag vill rikta ett stort TACK till alla er som handlat hos mej dessa tre år som jag har funnits, utan er hade det aldrig gått så bra. Jag hoppas att ni fortsätter att vara kunder hos Handstämplat.etc och jag önskar dig Kajsa ett stort lycka till med butiken!

TACK för att ni har gjort dessa tre år till en stor glädje i mitt liv!
♥♥♥♥♥♥ Kram Anna ♥♥♥♥♥♥

Skisser

som några av er vet så ÄLSKAR jag att arbeta efter skisser när jag gör mina LO och kort. Jag har en hel pärm med utprintade skisser som jag tar fram när insperationen tryter. Men det finns ju så många bra sidor på nätet så här har jag sammanställt mina favoritlänkar:

http://pagemaps.com
http://webmosterheleneskisser.blogspot.com
http://www.pencillines.com
http://skissbloggen.blogspot.com
http://veckansskiss.blogspot.com
http://www.utmaningsverkstan.se

Mycket nöje!

tisdag 29 januari 2008

Kan inte fatta...

att vi snart ska flytta!!! Var förbi vårt nya hus i dag och det var färdig tapetserat i hela huset. Nu är det bara köket/badet och vattnet som ska in också. Om 4 veckor så ska vi bo där!! OTROLIGT :o)

Jag tog ett kort så att ni kan få se utsidan i alla fall. Ska åka förbi i morgon och fota lite inne i huset. Det ska bli så roligt att inreda alla rum och nu när man har sett det nästan klart så längtar jag verkligen tills vi flyttat in!

Ha en underbar fortsättning av dagen!
Anna

Nu är jag anmäld

till årets scraphändelse, ScrapEvent of Scandinavia 2008. Har inte riktigt klart för mej hur det ska gå att lämna tvillingarna en hel helg men det löser sig nog! Får väl börja pumpa nu *ler* Det ska bli jätteroligt och jag hoppas att det blir många kändisar där! För dig som är intresserad så hittar du mer info här: http://www.scrapevent.se/
Igår kom det ett roligt paket på posten från Jane på Scrapaddicted. Synd bara att hela pysslerummet står nerpackat i flyttlådor så att jag inte kan göra något roligt av det. Men jag lovar att bilder kommer så fort vi flyttat och allt är uppackat igen :o) Vinylen tänkte jag göra något roligt av i barnens rum då jag hittade en superroligt sida på nätet med en massa skoj tips - se själv: http://secure.wonderfulgraffiti.com/Imagine/14:Photo_Album
Kottarna börjar bli stora, 8 veckor på torsdag och så här såg de ut häromdagen när vi varit en tur till Bvc. Vikten går uppåt och nu så väger de över 4 kilo båda två! Inte konstigt att storlek 50/56 är för litet *ler*

söndag 20 januari 2008

Varsin första LO i tvillingarnas album

Nu har jag äntligen fått en stund över till att skapa varsin LO till tvillingarna.
De innehåller lite skoj om skärntecknet de är födda i, lite om vad deras namn betyder och data från deras födelse. Idéen om minialbumen (Quickutz Revolution Album) fick jag från det senaste numret av Scrapbooking mm. Bokstäverna är BossKut Totally Tall och kronorna är i chipboard och kommer från Panduro.
Texten är stämplad med Magnet bokstäver från MM.
fredag 18 januari 2008

Ett första inlägg i min nya blogg

Hej och kul att du hittat hit!

Detta är det första inläggen i denna nya blogg, där du kommer kunna läsa om vad som händer här hos mej. Det kommer bli en massa scrap, men även andra saker som händer i mitt liv. Det kan nog bli endel då vi just fått tvillingar och livet just tagit en stor vändning från att ta hand om ett barn till att nu istället vara mamma till tre!

Välkomna hit!
KramKram Anna