onsdag 29 april 2009

Cropparty alster & lite svammel...

Här kommer lite färdig alster från ScrapEvents Cropparty. Den första har ni ju redan sett, fast här jag har fixat till tagsen med lite Distress Ink och swirlsstämplar, satt i ett band och satt fast några rosor! Den andra är ju Ts LO, också en första fika på altanen. Eftersom jag har tvillingar så gör jag nästan alltid en till de var. De behöver inte alls ha lika men jag gillar att de båda ska få varsin i sitt album! Den tredje är på min stora knasunge, som jag hittade i en stor påse när vi kommit hem från Sälen. Ja, tokig men väldigt roligt *ler*
Den fjärde och sista är när W hade tappat sin första tand uppe. Det var lite dramatiskt då det var T som slog ut den när de busade i sängen.
Kolla in vad min vän Caroline kom förbi med igår! 37 olika sorters blommor i olika färger och blad. TACK, vännen!!! Det kanske inte ser så mycket ut, men kolla in burken i bilden under!!! Den är FULL och ca 40 cm hög! Så nu har jag rosor och blommor för en låååång tid framöver!
Nu laddar vi inför premiärturen till Djurparken! Det ska bli roligt att se hur M&T uppför sig idag, det brukar bli ett fasligt liv när vi träffar djur. Ni kan ju tänka er två som gapar rätt ut, ganska så högt tillsammans. Ja, ett herrans liv *ler* Jag och M&T har i alla fall bakat dessa Blårbärsmuffins för att ta med, något gott måste man ju ha med och kunna muta med!
Må väl!
KramKram ♥ till er alla/Anna

5 kommentarer:

Helén sa...

Riktigt fina alster!! Och vilken present sen, med alla blommor!!

Caroline sa...

Så fina dina LOs blev! Jag hade ju förmånen att få kika på dem igår!
Du hade verkligen gjort massa fint!
Så bra det blev med burken! Jag tänkte att jag ska köpa en burk på Ikea att läga mina rosor i.Det blir ju snyggt också.

Kram Caroline

Helena sa...

HEEEEJJJJ!!!
Åh, vad roligt vi hade i helgen, jag bara myser när jag tänker på det! Jag ska maila dig, så du får min och Maritas adresser, och så har jag faktiskt uppdaterat min blogg! Jag behöver visst lite input för att få igång bloggen!
Massa kramar och trevlig långhelg!
/Helena

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Sååååå fina, tjusiga, underbara, gulliga, söta, vackra, lovely, älskvärda, (har jag fått med alla positiva termer?)... Ja, du fattar min poäng va? Såå otroligt fint!

Och jag är duktigt avis på dina blommor! Så fort det trillat in mer kosing i min plånka så är det jag som beställer därifrån!

Hoppas annars att allt är bra med dig och att du haft en bra valborg och en skön helg! Och att ni hade det mysigt i djuparken (fick ni nu med er de rätta barnen hem??)*ler*

Du har lite grejer att hämta i min blogg!

Kramkram / Angelica

Essmo sa...

vilka superfina layouter! Gillar tandlöz massor, himla fina färger;)