måndag 27 april 2009

Aprils DT uppdrag från Handstämplat

Här kommer aprils DT uppdrag för Handstämplat och det var ett helt underbart paket som landade hos mej! Denna månad fick jag inte något förut bestämt utan jag fick själv hitta på vad jag ville göra. Jag brukar ha svårt för att komma på saker, eftersom jag inte ska göra LO men denna gång var det enkelt. Jag gjorde en fotolåda och ett fotoalbum med min BIA, Bind-IT-All!
Det var väldigt roligt att göra och jag kommer säkert att göra fler. Det är ju en jättebra gåbort present! På fotokuben finns naturligtvis mina godisar!
Melvin:
Tilda:
Wilma
Jag gjorde även ett litet minialbum, nu i bröllopstider. Men det kan ju likväl vara tex en gästbok till ett bröllop, ja det är bara fantasin som sätter gränserna!
Vill du veta vilket material jag har använt mej av så bege dig till Handstämplats blogg för att upptäcka detta!
Idag har vi varit ute mer eller mindre hela dagen och jag hoppas att resten av veckan blir lika skön! Här har nedladdningen av mammaledigheten startat, för på måndag är det ombytta roller här hemma! Jag åkter till Göteborg och jobbar medans M är hemma och sköter markservicen :D
Jag hoppas att ni alla får en fortsatt bra vecka!
KramKram ♥ till er alla/Anna

5 kommentarer:

Jeanette sa...

Vilka underbara fotoalbum du gjort.
Ses snart. Kram syrran

Helén sa...

Wow! Snyggt! Fotokuben är bedårande, så fina papper och lagom dekorerat. Albumen är ljuvligt, skulle ju bli en perfekt gästbok på ett bröllop!

Caroline sa...

Supersnygg! Det verkar vara kul att göra en sådan! Kram Caroline

L8 sa...

Helt underbara!!!!! Vad kul att du hittat mig :) Jag har varit här och tassat omkring men är dålig på att lämna avtryck. Är så ny i bloggvärlden att jag lär mig för var dag som går. Lovar att bättra mig. *ler*
Jag håller också på att försöka färdigställa alla projekt från eventet så det inte blir som förra året att det lätt blir liggande...Ska försöka avsluta några av förra årets när jag ändå är på G.
Kram
L8

Aase sa...

Den är helt underbar din fotokub. så läcker!!! Vad duktig du är på det här lite extra alter aktiga :)
Kramen en stor, hoppas jobbet funkar bra. Aase