måndag 27 april 2009

Wow, vilken helg...

Nu är jag hemma efter en helg med så mycket skoj! Kreativiteten har flödad och det har varit sååå roligt att se hur över 100 personer skapar så olika med samma förutsättningar.

Jag & min kära mor åkte ju i fredags till Eventet och först så stannade vi i Ullared, en scrappares paradis. Först gick vi till Panduro Outlet och ja, jag handlade lite saker. Enligt kvittot så fick jag 493 kronor i rabatt jämfört med en vanlig Panduro affär, rätt okej tycker jag. Sen stormade vi in på Ullared och där hittade jag också lite bra saker, tex ett album för 25 kronor och sprayflaskor för 7 kronor.
Efter Ullared så tog vi oss till Hotellet i Helsingborg och laddade inför helgen med en skön natts sömn. När vi sedan efter en god frukost skulle skriva in oss på Eventet fick vi en godibag, och jag trodde faktiskt inte mina ögon. Kolla in vad vi fick!!!!
I lördags så hade vi 4 kurser och i söndags hade vi 3 kurser, så sammanlagt har vi gått 7 stycken kurser och det var så roliga projekt vi fick göra. Här kommer en bild på alla projekt och så fort jag gjort klart dom kommer jag visa dom en och en.
Denna bild visar hur generösa kurspaket vi fick. Det är en ganska så tjock hög och jag har mycket kvar att använda till annat.
I lördagskväll så var det cropparyt och ja, det var ett av de galnaste jag varit på. Men kul hade vi och jag fick gjort 7 LO mer eller mindre klara. Här kommer en av dom som blev nästan klara och så fort jag fotat dom andra ska ni få dessa med!
Sist men inte minst så vill jag tacka min mamma för att du följde med mej och så vill jag även tacka Marita och Helena för mycket skoj och skratt. Det kändes som om det var igår vi sågs senast! Jag längtar redan till nästa år då vi ses igen!
Jag hoppas att ni som inte varit på eventet har haft en bra helg!
KramKram ♥ till er alla/Anna

5 kommentarer:

Caroline sa...

Låter som att du har haft en underbar helg! Så mycket skoj du verkar ha gjort!
Ska bli så kul att få se dina alster! Din LO var jättefin!
Kram Caroline

Helén sa...

Ser fram emot att få se dina alster! En riktig scraphelg har det varit :) Hur mycket fick du ge för Primas build-a-swirl stämplar?

Lena50 sa...

Men villken helt underbar helg du och din mamma verkar ha haft, kul att hha samma intresse, jag och två av mina döttrar scrappar och åker ¨på mässor ihop, jättekul...
Jag bor inte lång från Ullared (3,8) så jag ska snart dit och då blir det nog en titt in på Panduro./Lena

Angelica - Angel - Dolliver sa...

*dreglar*
Majj gadd vilka prytslar du fått & köpt! Jag är lite lagom sotis nu faktiskt! Och jag som inte ens bor så långt ifrån Helsingborg - men jag hade helt glömt bort! (eller förträngt det eftersom vi inte hade råd just då jag fick red apå det..*ler*)
Måste, måste gå nästa år! Vill gå nästa år! Ska gå nästa år!

Underbara alster du skapat av det lilla man ser - ska bli kul att se de färdiga resultaten sen!

Ha de super!
Kram / Angelica

viktoria sa...

oj va mycke scrap saker. panduro outlet är det kring ullareds området elle? är de billigare än vanliga panduro?