onsdag 27 maj 2009

Igår började jag mitt nya liv! Nu ska fetmagen bort och jag ska bli en hälsosam mamma! Jag var inne i stan och handlade mej en ny jogging outfit, skor, byxor och ett rosa linne. Snyggt som attans och visst gick det bra att ta sig ut när man var så snygg!
Jovisst, nu är det så här att jag har ju inte tränat på 2½ år eller kanske lite mer och då menar jag konditionstränig. Jag har ju varit ute med vagnen och traskat men det får man inte så mycket flås av.

Så då gäller det ju att ta det lite lugnt i början, något som jag INTE brukar göra. Så jag fick ett tips av en som löptränar massor, han sa ”Gör så här”

Tänk dig att om 10 veckor så ska du kunna springa 1 timma x 3 ggr/vecka. Första veckan så springer du 1 minut och går 9 minuter och tänk dig då att träningspasset är 1 timma. Vecka nr 2 så springer du 2 minuter och går 8 minuter i en timma. Vecka nr 3 så springer du 3 minuter och går 7 minuter i en timma. Ja, och så vidare.

Detta gör att efter 10 veckor så springer du ju hela timman! Bra va!?!?!? Så igår började jag lite försiktigt. Jag var ute i 50 minuter för sen så tog rundan slut, så jag måste hitta en längre. Men det ger väl sig när man varit ute några gånger. Men vad jag vill säga är att det var ganska så lätt så i morgon ger jag mej ut igen!!! Jag har bokat in i min kalender, 3 dagar/vecka som jag ska springa, annars är det lätt att hitta på något annat.
Så ser ni en gasell komma springandes, då kan det vara jag! eller inte…
Må väl och ta hand om er!
KramKram ♥ till er alla/Anna

5 kommentarer:

Susa sa...

Gött e det Anna!!! Då blir det varvet nästa år..:)
Kram Susa

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Ojoj, vad duktig du är tjejen! Vilken karaktär!
Och smart tips, ta det lugnt i början och sen ökar man på.. något att tänka på i de flesta sammanhang! *ler*

Jag hejjar på dig och är tämligen säker på att du kommer fixa det!
Kram / angelica

Caroline sa...

Jag önksar också att jag var så där hurtig!Vem vet jag kanske blir sugen nu?
Men åt andra sidan så kan jag ju inte springa med min fot men det finns ju annan träning jag kan göra istället. Det gäller bara att få tummen ur...
Kram Caroline

Anna sa...

Tack vad ni é goa!

Visst Susa, vem vet, jag kanske tar ett nytt varv nästa år! Det kan ju inte bli annat än bättre än förra gången *asgarv*

Kajsa sa...

hejja på dej!
jajag ska ta tag i min fetmage efter flytten..
kramen till dej..
från mej som också längtar tills på lördag..