lördag 16 maj 2009

Jaha, då var det lördag och redan mitten på maj!

Vart tar tiden vägen egentligen?!?!? Jag sitter här och surfar runt lite, kollar på en massa bloggar och inser att oj, vad alla hinner med! Själv så sitter jag här och har jobbat i två veckor och har tappat min skapar lust totalt!!! Jag känner inte någon lust att sätta mej ner och scrappa och det skrämmer mej lite! Men vi får väl hoppas att den kommer tillbaka!

Idag får ni inte heller se några bilder för jag sitter inte vid min dator utan har lånat Ms dator en liten stund. Vi har varit inne i stan och försökt hitta oss några lätta och snygga campingmöbler, men inte hittat något som passar. Antingen är det svintungt så man knappt orkar bära det eller så är det så rangligt att man knappt vågar sätta sig vid/i det!

Nu ska jag börja kolla lite på det vi ska grilla i kväll och kanske slänga ihop en sallad till. Gud vad jag gillar våren, solen och värmen! Grillat är godast det bara är så!!!
Må väl!
KramKram ♥ till er alla/Anna

5 kommentarer:

Kamilla sa...

Ååå vännen, det blir ju så (oftast) när man börjar jobba igen, man hinner inte med :( men snart har det lagt sig och då lovar jag att scraplusten kommer tillbaka :D
Vad härligt med nya ute möbler, vi köpte nya för några år sedan, dyra teakmöbler (här sparar vi ingen regnskog :( men dynorna har blivit så fula och blekta, så vi får nog inhandla nya :D jippie -shopping!!
kram kram och jag skickar lite virituell scraplust!

Helén sa...

Du ska se att lusten kommer tillbaka! Det går väldigt mycket upp och ner det där, i alla fall för mig. Ibland blir det massor gjort på kort tid, sen kan det gå flera veckor och jag orkar inte ens plocka fram mina grejer... Då försöker jag kika runt på bloggar och forum, samla inspiration osv. Rätt vad det är kommer lusten tillbaka. Ibland kan det hjälpa med nån ny scrapgrej, som gör att man blir sugen på att komma igång. Framkalla lite nya foton osv.
Sen är det ju helt annat när man precis har börjat jobba också, det tar ju ett tag innan man kommer in i balansen mellan vardag och egentid!

Angela sa...

Har också tappat scraplusten. Men jag tror den dyker upp igen när man minst anar det, om man bara ger det lite tid... :)

Angela sa...

Ja, det är sant att vi ska stänga butiken. Imorgon är sista öppetdagen, så sedan blir det bara nätbutik. Det kommer helt klart kännas lite konstigt till en början, men jag känner att det är rätt beslut så det känns faktiskt helt okej!

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Hej vännen!

Tråkigt med scraplusten - men som sagt, du tar det när det kommer! Hoppas verkligen att du finner annan lösning med jobbet (vilket inte är lätt idag, men man kan alltid hoppas!)

Just nu har ag en gnällig amstaff-valp som vill gå ut, så det blidde en kort bloggrunda idag! *ler*

Ha de gott!
Kram / Angelica