måndag 8 juni 2009

En underbar helg

Oj, vilken skön helg vi har haft! Vi, jag och M har varit i Stockholm med våra bästa vänner, UTAN barn! Vi tog husbilen upp och campade på Bredängs Camping, som verkligen kan rekomenderas om man ska åt Stockholms hållet. Det var ca 5 minuter till tunnelbanan och det går ju ofta så man behöver ju inte vänta så länge. Den första planen var att vi skulle gå på fotboll, inte för att jag är så intresserad men ibland så får man bara ställa upp. Allt för husfriden, eller!?!?
Vi kom iväg ganska så sent i fredags kväll och orkade köra upp till Ödeshög, där vi hittade en Camping som låg nere vid Vätterns strand. Kan också rekomenderas!!!
När vi vaknat, ätit frukost och diskat så åkte vi vidare till Hufudstaden och väl där så fixades det med lunch. När lunch, disk och dusch var avklarad så tog vi tunnelbanan in till Slussen och vidare ut till Fjäderholmarna. Där hade vi bokat bord på en restaurang som heter Rökeriet och den kan jag verkligen rekomendera ett besök på! Super!!!! Men innan maten så tog vi en tur runt ön och det fanns mycket fint att titta på!! Om du klickar på bilden så kommer du till Rökeriets hemsida!

När maten var avklarad tog vi båten tillbaks till slussen och promenerade upp till en pub på Söder. Där fick vi se de sista 30 minuterna av matchen och det var två nedstämda killar som följde med oss tillbaks till Husbilen. Några öl ändrade snabbt på sinneslaget och vi avslutade en skön dag!

Igår så puttrade vi hemåt och mellanlandade på Ikea i Jönköping! Väl hemma hade klockan blivit eftermiddag och vi kom hem till en liten sjukling, en liten glading och en stor trotsing. Man får väl ta trotset som ett tecken på att man varit saknad *ler*

Må väl så här i början på veckan!
KramKram ♥ till er alla/Anna

1 kommentar:

Aase sa...

Låter som en härlig välbehövlig helg. Tur man kan få sådana ibland.
Kram Aase