fredag 5 juni 2009

Igår så testade jag slicen...

wow säger jag bara, vad enkel den var! Så nöjd att jag köpte den och sååå nöjd att jag sålde min bugge, för jag hittade min favo dies i det design kortet som följde med i maskinen. Sen så skulle jag testa att kallibrera maskinen men det gick inte riktigt lika bra. Den hängde sig!!! Så nu måste jag maila till Making Memories och kolla varför! Jag känner faktiskt att det kliar lite i pysselfingrarna och det är ju mysigt! Tror också att det har lite med vädret att göra *fniss* REGN är ju inte mitt favoväder, om jag säger så!

I kväll så åker jag och M till Stockholm tillsammans med våra bästa vänner. UTAN barn!!! Det ska bli skönt att komma iväg lite och göra lite "vuxensaker". Nu ska vi bara hoppas att vädret blir det bästa också för vi ska ju ut till Fjäderholmarna och äta middag på lördag kväll!

Ja, och inte blev det någon träning igår, för jag var hos Kiropraktorn igår igen. Höften börjar bli bättre (även om det bara var tillfälligt att mitt "klonk" försvann) och jag behöver nog inte så många behandlingar för att bli bra. Det är nog mest träning och mycket stretch som behövs!

Ja, nu vill jag önska dig en underbar helg och hoppas att vi ses i cyberspace eller IRL snart igen!
KramKram ♥ till er alla/Anna

1 kommentar:

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Vad är den där slicen egentligen för nått? Låter ju som värsta undret! *ler* Får googla på det tror jag!

Hoppas ni får det skönt i Stockholm, så mysigt!

Ha de så gott!
Kram / Angelica