torsdag 11 juni 2009

Vilken vecka det har varit!

Ja, denna veckan har det bara hänt en massa saker. Tilda har haft feber sen i natten till söndag och då snackar vi inte lite feber utan strax över 40 grader. I natt har jag suttit med henne i famnen i flera timmar och som högst visade febern 40,4 *pust* Hon fick förra måndagen sin 18 månaders spruta och vi visste ju att den kunde ge lite feber i 2-3 dagar, men nu är det 4 dygn och så hög feber. Ja, lite jobbigt är det allt att inte få sova på nätterna och sen jobba hela dagen.
♥ ♥ ♥
MEN det är ju inte allt, för i tisdagskväll så ramlade Wilma ut ur studmattan, som har skyddnät som visserligen inte skyddar om man inte stänger om sig, men i alla fall så landade hon på rygg och huvud!!! Med en uppskrapad rygg och en jättebula i huvudet så blir man ju jätteorolig. Nu visade det sig att hon klarat sig bra och nog bara fått en lättare hjärnskakning, det vet vi väl först efter två veckor. Visste du att det kan komma symptom upp till två veckor efter det att man slagit i huvudet? Det visste inte jag! Så nu är det inte något spring och inte något hoppande i studsmattan på minst en vecka! Ja, så natten till onsdag fick jag ställa klockan varje timma, och kolla av så att hon reagerade som hon brukar. Men det gör att man känner sig lite sliten när man nu sitter här på jobbet och ska försöka vara fokuserad.
♥ ♥ ♥
Idag slutar hon i alla fall i skolan och jösses vad fort detta året har gått! Snart ska hon börja 1:an och M&T ska börja dagis! Nu gäller det att njuta av sommaren för sen så börjar vardagen med jobb och hämtning och lämning :)
♥ ♥ ♥
Ha nu en skön eftermiddag/kväll, själv så ska jag till kiropraktorn om en stund och bli pinad lite!
KramKram ♥ till er alla/Anna

4 kommentarer:

Maritha sa...

Det är läskigt med hjärnskakningar.. *rys* Hoppas hon klarar sig bra.

Barnen blir så stora när de börjar i ettan.. Då är de ju SkolBarn och det är ett stort steg.

jag håller alla tummar jag har för att du ska få jobbet så du får en lugn och härlig sommar!

KRAM

Caroline sa...

Så synd om Wilma. Hoppas att det går bra med henne. Verkligen obehagligt med hjärnskakningar.

Vi har skolavslutning i morgon.
Kram på er Caroline

Jeanette sa...

Stackars Wilma. Hoppas att det går bra. Ge henne en stor krya på dej kram från moster.

Tänk vad tiden går fort. Att det snart är 7 år sedan man höll henne för första gången i famnen och då var hon bara drygt 1 vecka gammal.

Hooopas du får jobbet. Kramar till er alla.

Helén sa...

Stackars flicka! Hoppas att det inte blir nåt mer av det!! Hoppas febern ger sig också. Kanske skulle du slå en signal till vårdcentralen om det inte ger sig?