tisdag 13 april 2010

Sambo kattmatsprovare

För en månad sedan blev vi utvalda att prova kattmat, Purina One. Vår katt Sambo, en ganska så kräsen herre på 13 år skulle få äran att provsmaka. JA, jag vet att Sambo är ett ovanligt namn, och det har skapat ganska många skratt då man undrat varför jag kastat ut Magnus, varför han skulle få sova ute och varför han skulla få prova kattmat osv. Jo, Sambo är en ganska så kräsen herre som inte gärna äter "lågbudget" kattmat. Han äter apsolut inte blöt burkmat och har inte gjort det på många år. Eftersom han är utekatt så har jag tyckt att det har varit viktigt att han ska få bra mat som ger han bra med energi.

När vi fick lådan från Buzzador så studsade den gamle katten upp ur soffan och dök ner i påsen när jag öppnat den. När han väl fick maten i sin skål, slukade han den snabbt. Det är ett gott betyg från denna gamla herre!!! Så numera så har han alltid Purina One i sin matskål, ett val som han verkar vara nöjd med varje dag!
KramKram Anna ♥

1 kommentar:

Jeanette sa...

Det är bra att han får en mat han gillar. Det är han värd i sin ålder. Har anmält mej som Buzzador och skrivit dej som tipsare. Kram till er alla.