söndag 12 juni 2011

Laddade batterier

Hemma från ett soligt Espevik igen med laddade batterier. Jag kommer hem så rofylld i sinnet när jag varit där nere. Det är verkligen kvalitetstid med familjen, det finns inte så mycket annat att göra :O) Vi har strosat nere på klipporna, varit inne i Varberg på torget och ätit mjukglass och så köpte vi med oss lite goda jordgubbar som vi tog till frukosten i morse.

I morse var jag ute på en liten löprunda. Jag har hittat ett program som jag har börjat med, allt för att bli bra i mitt knä och idag var det första gången på 2 månader som jag verkligen njöt av att springa. Det var bara två 5 minuters löpsträckor MEN jag hade INTE ont och det känns bra. Så nu har jag lagt upp 12 veckors träning för att klara av att springa en mil, då nästa lopp är iFORM loppet som ska avklaras den 31 augusti. Här kommer en liten bild från utsikten jag har när jag springer


I morgon är det bara två veckor kvar att arbeta innan semestern börjar. Sen ska vi ha sex härliga veckor tillsammans, med ett litet avbrott för en jobbvecka mitt i. Men det tar jag med ro, det blir en "ego" vecka då jag hoppas att det är bra väder och resten av familjen förhoppningsvis tillbringar sina dagar nere i Varberg.

Ha det så gott <3

Inga kommentarer: