onsdag 10 oktober 2012

FitnessFighten DAG 10

Nu har 1/3 del av månaden gått och jag har fått ont i halsen. Om det är för att jag tränar 1 timma varje dag eller bara otur vet jag inte, men tråkigt är det. Dagens pass blir ett lugnt sådant där jag bara kommer träna med vikterna och inte så mycket cardio, dvs. pulsträning! Sen blir det sängen tidigt och bara försöka sova bort dessa onda baciller!

Men jag måste ju säga att man blir glad i sinnet när det är så fina dagar! Idag har det ju varit en helt underbar höstdag där det varit kallt och solen lyst hela dagen. Lite kallt var det dock i morse då termometern i bilen visade -4 grader. Ska vi redan behöva plocka fram vinteroveraller, mössor och vantar!?!?!? Ja, så länge det inte regnar hela tiden har jag faktiskt hellre kallt väder!!!

Jag var i stan och handlade lunch idag och hittade en så vacker ask! Den innehåller Lakrits pastiller, som jag tänkte testa att krossa och hälla i mina hallon + kesella. Har hört att det ska vara gott! Det är inget socker och 100% organic vilket jag tycker är superbra!

Må väl!
♥ Anna ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vart hittade du den burken med lakritskarameller?? Vill oxå ha!
//ANT

Anna sa...

Jag hittade dessa på ICA Knalleland!