söndag 5 april 2009

Jaha, då är man på väg att bli kändis i Japan

Vi har haft en underbar början på vår helg! Vi åkte upp till Hornborgasjön i fredagskväll tillsammans med några goa vänner som också har husbil. Vi naturcampade vid Hornborgasjöns naturrum i hopp om att få se flera tusen tranor när vi vakade. Gissa om vår förvåning då vi vaknade och tittade ut och INTE såg en enda trana men väl en hel del andra fåglar. Det visade sig att de håller till längst ner vid sjön och där var ju inte vi! Efter en mycket skön morgonpromenad så tog vi bilarna ner till Trandansen. JA, det var många fåglar! 15600 hade de räknat dom till under natten. Kan ni tänka er dom som sitter och räknar alla dessa fåglar varje natt, MED KIKARE!!! Tur att det finns de som gillar sånt där :)
När vi satt där framför våra husbilar och fikade så kommer det fram en kille och frågar om han får ta lite bilder och intervjua oss. Det visade sig att han kom från en tidning som handlar om just husbilar och husvagnar. Ja, visst fick han det!
Efter fika och intervju så tog vi ytterligare en promenad i det underbara vädret, ca 18 grader tror jag att det var. Då kommer det fram en Japansk TV:kanal och frågar om de får intervjua oss!!! Ja, det går väl försig! Efter vi kommit hem så har jag inte kunnat släppa det där riktigt så jag googlade lite - och titta vad jag fick fram: http://www.sr.se/Skaraborg/nyheter/artikel.asp?artikel=2747771 "Japaner gör långfilm om tranor" Filmen ska bli 90 minuter lång och kommer att visas i den största japanska public servicekanalen i höst och vi är med, DE NI!!!!

Idag har det varit en jobbig dag då vi tömt svärfars hus, men nu är det tomt och nu kan städfirma och mäklare ta över! Skönt tycker jag men jag lider med M som mist sina båda föräldrar på så kort tid, inte ens ett år!

Må väl!
KramKram ♥ till er alla/Anna

4 kommentarer:

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Haha, vad häftigt, kändis i Japan! Det går ju hur många TV-program och shows som helst om Japan. Om att bli kändis eller vara med i deras knäppa lekprogram... Och ni går för att se på tranorna och *wips* så är ni kändisar. Coolt!
Verkar som ni hade en trevlig husbils-tur. Vädret kunde ju inte varit bättre och häftiga kort på tranorna. Mäktigt!
Men hur man orkar sitta där för att räkna dem - det övergår mitt förstånd...?

Ha de gott!
Kram / Angelica

Jeanette sa...

Härligt en syster som blir kändis, kunde inte bli bättre :-)). Ni såg ut att ha det jättehärligt. Kram syrran

Kamilla sa...

ÅÅÅ så himla mysigt ni haft det!!!
Men var det inte "i survived a japanese gameshow" ni var med i ;) det hade väl varit kul!!! *skrattar*

Kramkram och ha en härlig vecka, vi ses på SS ;)

Cattis sa...

hahaha...vad häftigt!!

Härliga foton!