fredag 29 maj 2009

Vad har jag nu lovat bort mej till...

Vad har jag gett mej in på??? Jo, jag har sagt att jag ska börja sälja me&i kläder till hösten, var det ett klokt val??? Jo, det är det nog och det ska bli roligt. Jag gillar verkligen deras kläder och när man nu får köpa dessa lite billigare och träffa sina vänner över en visning, ska bli rätt så roligt.

Vill du se vad det är för kläder så hittar du dessa här – www.meandi.se och vill du boka dej för en visning (eller bara handla) hör av dig till mej! Det är ju en fördel om du bor runt Borås också *ler*

Igår så var jag ute och tränade och det gick lite bättre än i tisdag. Jag springer ju dock inte så mycket, kanske 15 minuter på en hel timma MEN jag är ute och rör på mej. Sen så har det skett ett under, ”klonket” i min höft har slutat!!! Inte visste jag att det kiropraktorn hade magiska fingrar *ler* Träningsvärk det har jag, men det hör ju liksom till, eller hur???

Nu ska jag fortsätta med min testning och jag önskar er alla en skön helg! På måndag så ska jag försöka lägga upp lite bilder, både på skapat och så månadsbilden som jag ligger efter med en månad. Ja kortet är taget men det ligger ju på min dator hemma och med den har jag ju lite kontakt. Sen så ska jag fota majs bild, det gör jag nog på söndag och så ska ni få se bilder på morgondagens scrapträff som Handstämplat anordnar, och ni vet väl att den affären ägs av värdens mest godhjärtade tjej jag känner. Kajsa, du är min pärla och jag vill att du ska veta det!!!

Ha en underbart ljuvlig helg och passa på att njuta av sommaren som kommit!

KramKram ♥ till er alla/Anna

torsdag 28 maj 2009

Aj, aj, aj!!!

Aj, aj, aj!!! Igår var jag hos en Kiropraktor som skulle kolla upp min rygg lite. Man kan väl säga att två graviditeter, var av en tvillinggraviditet har gjort sitt på kroppen! Jag har ett snett bäcken och ett klonk ljud i min höft varje gång jag tar ett steg. Ja, efter undersökning var det dags att knäcka lite ben och trycka på lite muskler och detta har resulterat till att jag idag känner mej som överkörd av ett tåg. Sen så tror jag väl också att min lilla löprunda i tisdags har gjort att jag har lite träningvärk också. MEN kontentan av detta är att jag känner mej som en gammal tant idag!

I tisdags så var jag hos min goda vän Kajsa på Handstämplat och hämtade mej ett DT-paket med mycket godis. Och jag som inte haft någon inspiration på flera veckor, ja faktiskt på över en månad fick ett slags kli i fingrarna. Så igår så plockade jag fram lite saker och satte mej ner och började pyssla igen. Nu kan man väl säga att jag har fått mer kli i fingrarna och jag bara längtar tills lördag då jag ska på Handstämplats träff. Det ska faktiskt bli riktigt roligt!

Sen så fick jag också veta att min lilla nya leksak, en Slice skickas idag och förhoppningsvis kommer fram i morgon J För er som inte vet vad detta är för något, så är det en maskin som skär ut bokstäver och figurer i papper. Jag hoppas och tror att jag kommer använda denna mer än Sillen som just nu bara står och samlar damm. Funderar faktiskt på att sälja den, men å andra sidan så tror jag att jag kommer sakna att inte kunna skriva ut roliga saker i vinyl. Ja, det är ju ett världsligt problem eller hur???Nu ska jag återgå till mitt testjobb och ladda inför kvällens träning!
Må så gott!


KramKram ♥ till er alla/Anna

onsdag 27 maj 2009

Igår började jag mitt nya liv! Nu ska fetmagen bort och jag ska bli en hälsosam mamma! Jag var inne i stan och handlade mej en ny jogging outfit, skor, byxor och ett rosa linne. Snyggt som attans och visst gick det bra att ta sig ut när man var så snygg!
Jovisst, nu är det så här att jag har ju inte tränat på 2½ år eller kanske lite mer och då menar jag konditionstränig. Jag har ju varit ute med vagnen och traskat men det får man inte så mycket flås av.

Så då gäller det ju att ta det lite lugnt i början, något som jag INTE brukar göra. Så jag fick ett tips av en som löptränar massor, han sa ”Gör så här”

Tänk dig att om 10 veckor så ska du kunna springa 1 timma x 3 ggr/vecka. Första veckan så springer du 1 minut och går 9 minuter och tänk dig då att träningspasset är 1 timma. Vecka nr 2 så springer du 2 minuter och går 8 minuter i en timma. Vecka nr 3 så springer du 3 minuter och går 7 minuter i en timma. Ja, och så vidare.

Detta gör att efter 10 veckor så springer du ju hela timman! Bra va!?!?!? Så igår började jag lite försiktigt. Jag var ute i 50 minuter för sen så tog rundan slut, så jag måste hitta en längre. Men det ger väl sig när man varit ute några gånger. Men vad jag vill säga är att det var ganska så lätt så i morgon ger jag mej ut igen!!! Jag har bokat in i min kalender, 3 dagar/vecka som jag ska springa, annars är det lätt att hitta på något annat.
Så ser ni en gasell komma springandes, då kan det vara jag! eller inte…
Må väl och ta hand om er!
KramKram ♥ till er alla/Anna

tisdag 26 maj 2009

Jaha, här har man ett aktivt liv..

och hinner knappt med sig själv! Men jag har bestämt att det numera ska vara slut på detta dåliga bloggande!
Själv så sitter jag på jobbet och själ mej lite tid för att uppdatera er på läget. Vi har haft fullt upp, vet inte riktigt vad tiden tar vägen, men det är ju tur att man har skoj under tiden. Vi har spenderat helgen i husbilen på Öland med goda vänner och oj, vad trevligt vi haft. Vi har spanat in djuren på Ölands djurpark, grillat och badat. Ja, inte jag men Wilma har badat! Fast hon tyckte att det var lite väl kallt och det kan man väl förstå när det var 18 grader i polen och ösregn. Konstigt att man ska välja att gå och bada den enda stund på hela dagen då det regnar. Dessa barn!!!!
På lördag är det träff hos Handstämplat och det ska faktiskt bli roligt. Jag har ju som sagt inte någon inspiration, men attans nu ska den lockas fram! Jag har kommit på en tävling som jag ska hålla i och jag tror att den passar dagens miljömedvetna tänk, men vad den handlar om kan jag ju naturligtvis inte berätta om idag. Det får ni se en annan dag, troligtvis på söndag eller kanske rent av på måndag!
Nu ska jag återgå till det som kallas arbete och som många av oss sysslar med dagligen. Men jag kan inte annat än att längta lite till helgens ledighet!
Må väl!
KramKram ♥ till er alla/Anna

tisdag 19 maj 2009

Blogg-godis hos InkyWings

Wow, säger jag bara! Vem vill inte vinna detta paket med stämplar!?!?!?! Jag vill det i alla fall och vill du också vara med så klickar du bara på bilden och gör samma som jag :)
Utlottning sker på mors dag den 31 maj så du har fram till kl. 12.00 på dig den dagen för att vara med i utlottningen!

KramKram ♥ till er alla/Anna

lördag 16 maj 2009

Jaha, då var det lördag och redan mitten på maj!

Vart tar tiden vägen egentligen?!?!? Jag sitter här och surfar runt lite, kollar på en massa bloggar och inser att oj, vad alla hinner med! Själv så sitter jag här och har jobbat i två veckor och har tappat min skapar lust totalt!!! Jag känner inte någon lust att sätta mej ner och scrappa och det skrämmer mej lite! Men vi får väl hoppas att den kommer tillbaka!

Idag får ni inte heller se några bilder för jag sitter inte vid min dator utan har lånat Ms dator en liten stund. Vi har varit inne i stan och försökt hitta oss några lätta och snygga campingmöbler, men inte hittat något som passar. Antingen är det svintungt så man knappt orkar bära det eller så är det så rangligt att man knappt vågar sätta sig vid/i det!

Nu ska jag börja kolla lite på det vi ska grilla i kväll och kanske slänga ihop en sallad till. Gud vad jag gillar våren, solen och värmen! Grillat är godast det bara är så!!!
Må väl!
KramKram ♥ till er alla/Anna

måndag 11 maj 2009

Fy vad jag är kass!

Min blogg håller på att sina *hjälp* Jag hinner ju inte med att skriva, fota och lägga in nya saker som jag brukar *ledsen* Jag vill verkligen hinna med detta, men hur ska man hinna med när man har familj och jobbar heltid! Jag måste verkligen ta mej i kragen, men hur gör man, hur får man tid över!!! När jag var på intervju för några veckor sedan frågade killen "Vad gör du på din fritid?" HAR MAN FRI TID NÄR MAN HAR 3 BARN?!?!? Eller är det bara jag som inte tar mej den tiden!?!?!?

Jo, jag har nu jobbat en vecka och haft en ledig helg och jag måste säga att det är faktiskt rätt okej och jobba! Att jag sen gärna vill ha ett jobb i Borås så jag slipper sitta i bilen 2 timmar varje dag ska jag inte sticka under stolen med. Men jag känner att detta är mitt år och att jag snart ska slippa pendla!

Helgen har varit super, och jag vill naturligtvis tacka "skräpligan" för en så rolig och underhållande lördag! Vad jag gjorde får ni andra se en annan dag, för jag måste ju fota lite först :]

Sist i detta inlägg så vill jag tacka Angelica! TACK för att du förgyller min blogg och för att du lämnar små avtryck här hos mej! Jag blir varm i hjärtat av dina kommentarer och dina awarder värmer ännu mer :O)
Jag skickar naturligtvis dessa vidare till er alla som är här inne och förgyller min vardag! Min motivering är: You Make My Day!"

Må väl!
KramKram ♥ till er alla/Anna

tisdag 5 maj 2009

2 dagen på jobbet

Hej på er kära bloggvänner!
Nu sitter jag här och ska snart börja jobba dag nummer 2! Jag känner att oj, vad tid jag hade när jag var mammaledig, jag kunde ju blogga varje dag om jag ville. Nu känner jag att jag sitter framför datorn hela dagen, men kan inte surfa eller blogga så när jag kommer hem så kommer jag inte vilja sitta mer! Men det kommer jag väl naturligtvis att göra ändå!

Jag har inte några bilder att visa er idag, eftersom jag sitter på en lånedator och tjuvskriver detta :D Men jag vill bara skriva en kommentar och visa att jag lever!

MEN jag har ju något att berätta om, något som jag känner mej väldigt hedrad av! JAG HAR BLIVIT MÅNADENS MEDLEM PÅ SVENSK SCRAPBOOKING. Jag känner mej väldigt stolt över detta och tackar av hela mitt hjärta!!!

Må väl!
KramKram ♥ till er alla/Anna