onsdag 24 mars 2010

Våren är på väg..

Nu har vi varit sjuka i nästan 3 veckor och det är väl så när man har flera små barn som smittar varandra. Men efter en pencilinkur och mycket film i soffan känner vi äntligen att vi är på rätt väg.
♥♥♥
I kväll tog Wilma och jag en kvällspromenad och då hittade vi dessa videkissar, så nu känns det faktiskt som om våren är på väg. I morgon och på fredag ska det ju bli + 10 grader och jag hoppas att solen tittar fram lite också. Det gör att snön smälter men att det inte blir något slask = det gillar jag!

Med önskan om en bra kväll!
KramKram Anna ♥

tisdag 16 mars 2010

Bygga koja...

Idag har jag varit hemma med Tilda och vi har byggt hyllor tillsammans. Eller jag har byggt och hon har tittat på tv:n. Hon är bättre men inte helt bra, 38,5 i feber är ju i alla fall bättre än i går. Så som det ser ut nu så är vi hemma hela veckan. I morgon får även Melvin vara hemma då Magnus åkt till Köpenhamn och inte kommer hem för än i morgon kväll. Det var ett stort projekt att åka och hämta Melvin och Wilma idag efter skola/dagis så jag tror att jag låter bli. Känns som om det skulle bli lite jobbigt att lämna Melvin på dagis och sen ta Tilda och åka därifrån.
♥♥♥
Idag har jag även gjort klart en annan LO men först ska ni får se denna som jag gjorde klart i går eller var det kanske i lördags :) Det är ett gammalt kort på Melvin när vi för första gången byggde en koja och han var så glad över den.

Ja, hur det blev med hyllorna får ni se en annan dag, först ska nya gardiner sys och hela matsalen ska få sej ett ansiktslyft. Även Wilmas rum ska få sej en omgång med ny säng och lite nya saker. Jag tror att jag kommer ha lite träningvärk i morgon då det blivit en massa lyft och släpande idag. Men, men snyggt blir det *fniss*
♥♥♥
Ha det så gott!
KramKram Anna ♥

måndag 15 mars 2010

Nu har jag kommit igång igen...

Wow, vad roligt det är! Helgens mässa har verkligen gett mej inspiration, idag har jag fått gjort massa :) Här kommer en av dom, en LO där M&T sitter och håller varandra i handen. Under de mönstrade pappren har jag stämplat med Jenny Sandbergs stämplar - Ögonblick att minnas... Det tipset fick vi ju på ScrapEvent förra våren och jag har lovat mej själv att jag ska bli lite bättre på att använda alla de stämplar jag har innan jag köper en massa nya.

KramKram Anna ♥♥♥

Mr Cool

Igår så gjorde jag klart denna LO, Melvin i skidbacken i Sälen förra våren. Ja, jag har ju inte scrappat på säkert ett halvår men igår så kliade det i fingrarna igen. Så när M tittade på fotboll så satte jag mej och gjorde klart denna som legat och varit halvfärdig länge nog.
♥♥♥
Den vita färgen under bokstäverna är cracklepaint från TimHoltz som jag bara strykt på pappret. Annars så har jag inte dekorerat så mycket eftersom pappret har så mycket mönster i sig.

Idag är jag hemma med en sjuk liten Tilda så det blir säkert lite mer pysslat. Vi har hostat och snörvlat hela helgen och man blir bara så trött att detta ska gå runt mellan oss hela tiden. MEN det var någon som sa att så här är det att ha små tvillingar som är nära varandra hela tiden. Det blir bättre när de blir lite större!!! Känns faktiskt som en klen tröst nu :(
♥♥♥
Jag hoppas att ni får en bra vecka! Själv så ska jag satsa på att få familjen frisk!
KramKram Anna ♥♥♥

söndag 14 mars 2010

Mässan gav inspiration

Igår kväll när M nattade M&T ville Wilma scrappa så vi satte oss ner och plockade fram sakena vi fått med oss hem från mässan. Det var riktigt roligt och det lär nog bli mer scrappat inom en snar framtid (jag har redan suttit en stund i dag). Så jag gjorde snabbt en LO med ett av de roliga pappren jag hittade i går på mässan. Sen fick jag lite orange saker ur Wilmas vinstpåse och det blev en ganska så enkel LO.
Med önskan om en bra söndag!
KramKram Anna

lördag 13 mars 2010

En lycklig Wilma

Idag har jag och Wilma varit på Åhaga på Scrapmässa. Det var en lagom stor mässa och mycket fint att titta på och köpa naturligtvis. Jag har ju inte scrappat på länge och tänkte att mässan kanske kan ge lite inspiration till att komma igång igen.
♥♥ ♥
Kortmakaren som anordnar mässan hade en utlottning och om man lämnade en fjäril att dekorera deras monter med så fick man en lott. Wilma lämnade in sin fjäril och eftersom dragningen inte var förän klockan 16.00 så fick vi vänta en stund. Under tiden som vi väntade så hann vi fika två gånger, handla färger och papper och Wilma testade på decopage genom att göra en ask.
♥♥♥
Ja, det hela slutade bra och jag fick med mej en lycklig Wilma hem. Anledningen, jo hon vann ju naturligtvis en fin vinst och gick från mässan med ett leende i hela ansiktet. TACK Kortmakaren för den fina vinsten!!! Och här kommer bilden som bevisar allt:
Centrera

Ha en underbar lördagskväll! Här ska vi kolla in melodifestivalen och ha lördagsmys.
KramKram Anna ♥

onsdag 10 mars 2010

Jag är en myshumla...

Jag hittade ett roligt test på Nordsjö´s hemsida, där man får veta vilken inredningsstil man är och jag är en myshumla:

Suddig och söt, mysiga snackkvällar med bästa vännen. Hemma bäst, gosigt, mjukt och skönt att krypa ner i soffhörnan. Naturligt, mjukt och ombonat där inget stör. Möbler som omsluter dig. Hemma hos dig är det hemvant, hemtrevligt och lagom inbott. Du älskar naturfärger och milda toner. Gärna organiska mönster på tapeter och tyger. Färg, tapet och golv med skön struktur gillar du också. Möblerna och inredningen är inte så genomtänkt. Du har helt enkelt valt det du tycker om och det du tycker om har fått stanna. Som kära gamla vänner. Mys är bäst!
(Bild från Nordsjö hemsida)
Vill du också veta vilken inredningsstil du har - kolla här!

KramKram ♥ till er alla/Anna

tisdag 9 mars 2010

Inte kul med biverkningar...

I natt har jag upptäckt vad en medicin kan göra med en 2-årings lilla sinne. Lille M har haft hosta nu sedan i fredags och natten till söndag fick han även feber. Men för att lindra hans hosta lite så har han fått Bricanyl nu två kvällar. Detta har resulterat i att jag inte har sovit på två nätter då ungen har blivit till ett litet monster. Skrikigt, kastat saker och sparkats och har absolut inte velat sova. När han väl somnat så har han kanske sovit 1 timma = att när man precis somnat in då börjar det om...
♥♥♥
Idag när vi satt vid frukosten så säger stora M att det kan vara en biverkning av medicinen och JA, när vi läst på flaskan så var det ju så. En av de ovanligare som drabbar 1 av 1000 och då naturligtvis oss. När man förstår detta så får man lite dåligt samvete att man under natten blivit väldigt frustrerad över att ungen inte sover utan bara skriker och kastar saker, och det beror på något som jag stoppat i honom...
♥♥♥
Så här blir det inge mer Bricanyl till lille M, någonsin. I dag är han pigg och nu känns det som om vi kommer få en bra natt :)
♥♥♥
Idag blir det förövrig en ganska så tung dag, då jag ska gå på begravning.
J, du finns i mina tankar och jag ler när jag tänker på allt roligt vi gjort tillsammans. Ditt liv blev allt för kort ♥♥♥
KramKram ♥ till er alla/Anna

lördag 6 mars 2010

Underbart väder gör mej glad

Jag tror att jag har fått vårkäslor, för jag börjar möblera om. Idag har jag flyttat tavlorna som satt över sängen till köket och upptäckt att färgerna passar perfekt till tapeten. Så här blev det när det blev klart.

I dag är det ljuvligt väder och idag har vi bestämt att vi ska gå ut och grilla korv på altanen. Det är fortfarande kallt men det ska ju bli mildare och solen ska stanna kvar under nästa vecka. Kan det kännas bättre???
Jag önskar er en underbar lördag!!!
KramKram Anna

fredag 5 mars 2010

Det ligger vår i luften...

Det känns som om våren är på gång!
Nu har vi haft sol i flera dagar och det har varit så skönt att ge sig ut på promenad på lunchen. Jag brukar ta en runda runt Ramnasjön och nu är det mycket fåglar där. Det har varit glashalt, så det gäller att ta det lungt men man blir liksom rofylld att gå där.
I det kontor där jag brukar tillbringa mina arbetsdagar brukar luften ta slut någon gång på eftermiddagen och då är det bra att ha laddat lite under lunchen. När solen skiner så är det lätt att ta sig ut och njuta. Det bästa är att nästa vecka ska det sköna vädret hålla i sig, det ska bara bli lite varmare och det är något som vi längtar efter. När till och med barnen tycker att det räcker med snö, då räcker det...
♥ ♥ ♥
I helgen ska jag hitta en plats i lä och bara ge mitt vintertrötta nylle lite sol! Hoppas att solen lyser på er alla som är här inne och strosar runt!
♥ ♥ ♥
Välkommen våren!!!
KramKram Anna ♥ ♥ ♥