fredag 31 oktober 2008

Har gjort några böcker till den 2:a advent

Ska ju vara med och sälja handgjort den 2:a advent och jag har börjat produktionen av div. saker. Rosorna har ni ju sett, de är för övrigt målade med utspädd akrylfärg. Lite färg och mycket vatten.
Jag har gjort två "mina vänner" böcker, idéen och innehåll har jag fått från Johanna.

Sen så gjorde jag en adressbok, men det blev jag så kär i att jag tror jag behåller den och gör några andra att sälja *visst är jag knäpp*
När jag var på Ica Maxi härom veckan så sålde de ut en massa färgade anteckningsböcker, som jag naturligtvis inte kunde låta bli. Så här blev de, jag bara älskar denna blomma, en QK die och jag känner ett SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ stort behov att få tag på den snart.


Ha det så gott där ute i scrappvärlden :O)

KramKram Anna

torsdag 30 oktober 2008

Fler kaffe filter rosor...

Ja, jag fastnat i ett filter *ler* Nej, inte riktigt men jag har blivit storkonsument av kaffefilter. Jag har gjort åt strax över 100 filter och det har blivit ett helt gäng rosor. Dessa har jag gjort på beställning till en kompis, visst är dom läckra!?!?!?

Ha en bra dag!
KramKram
Ps. jag har lagt till en länk till Mommy Makes roses hemsida under länkar. Där hittar du allt du behöver veta om du vill göra dina egna. Orkar du inte så gör jag gärna fler på beställning ;O)

Nytt att visa

Ja, här kommer lite nytt att visa som jag skapat den senaste tiden:

Jag tänkte att Wilma måste ju ha en tårtkartong till sin tårta så jag var på bageriet och köpte en kartong. Men det var så tråkig med reklam så jag gjorde om den lite. Vad tycks!?!?!
Sen så köpte jag mej en ny kalender och den var också tråkig så jag piffade till den lite:

Sist men inte minst så gjorde jag mej en liten bok, mha BIAn, eftersom jag ger mej in i en massa swappar. En bok där jag kan skriva in vilka jag är med i och när och var och hur jag ska skicka dom.
En swapp är en "byta grejer med varandra" sak. Jag håller ju till på Svensk Scrapbooking forumet och där är vi en massa tjejer som "byter" saker med varandra, det kan vara allt från papper till utstansat och scrappade recept.
Ha det så gott!
KramKram

kaffefilter rosor

Jag har testat att göra rosor av vanliga kaffe filter!!! Super roligt och ja, nu funderar du säkert på hur det kan bli. Jag hittade en länk i en av alla de bloggar jag besöker, och tänkte att det måste jag testa och nu så är jag fast. Det är så kul att se att något så tråkigt som kaffe filter kan bli något så vackert. Jag har gjort en hel bukett att ha på köksbordet, eftersom jag älskar rosor men de alltid brukar vara vissna efter några dagar.
Till och med wilma har gjort en ros till sitt rum! Visst blev den fin!

Ha en bra dag!

KramKram Anna

tisdag 21 oktober 2008

Wilma scrappar

Här kommer lite som Wilma har gjort, visst är hon duktig min tjej!?!?!?

Den sista är inte helt klar, det ska på lite text men visst är det kul när barnen avänder sin fanstasi :O)

Ha en bra dag!

KramKram från en mycket stolt mamma

måndag 13 oktober 2008

Sicken rolig helg jag har haft...

I lördags var jag på FristadScrappen, som vi döpte den till. Det var såå roligt att sitta tillsammans med 35 stycken andra scrappare. Anna-Carin (Kajsa) hade tagit med sej butiken och varför är det så svårt att hålla i plånboken :O) Men jag fick med mej mycket fint.

Vi skulle börja klockan 10 så jag och Wilma packade mammas lilla Aygo, den blev helt full och drog iväg vid kvart i 10. Varför är man en sådan tidsoptimist...
Väl framme var det bara att packa ur och hitta en plats att sitta. TACK Kajsa för att vi fick dela bord med dej vi hade det superkul hela dagen. Ja det blev verkligen hela dagen, var nog hemma någon gång efter 20.00 då Wilma som fick åka hem halv två tyckte att jag hade scrappat klart.
Vid lunch tid så kom BT på besök, de valde att skriva en helsida om vad vi gjorde. KUL att de kom och vill du läsa kan du göra det här. Det är min LO du ser på bilden, den var inte riktigt färdig men här kommer den och alla de andra som jag hann med denna dag! (Tyvärr så är några av bilderna lite suddiga!!!)

Sen så igår anordnade byalaget här i Kråkered, tipspromenad med korvgrillning. Våra vänner kunde inte vara med men kom efter allt var slut, så vi stannade kvar och grillade och fikade med dom. Det var mycket trevligt då det var ett tag sedan vi sågs.

Ha en fortsatt trevlig höstvecka!

KramKram Anna

fredag 10 oktober 2008

En liten award till alla mina vänner....

Jag varit och fått/tagit en Award, hos Lisbet en tjej som håller på med mycket, bla. Digital Scrapbooking. Jag har så många som jag vill ge denna, det var därför jag tog den till min blogg:

Aase, Kajsa, SasSa, Maria, Jenny, mirabyll, Kristina, Kada och sååå många fler finns det på min lista. Snälla gör nu som jag och ta den till din blogg, för den betyder så mycket för mej, och säkert för många andra *ler*

Ha en riktigt bra fredag och även en bra helg!

Själv ska jag ladda inför den stora träffen i Fristad i morgon. Jag har beslutsångest om vad jag ska ha med mej, som alltid blir det säkert föööör mycket. Efter det så ska jag och alla barn in till stan och inhandla div. vinterkläder, häxkostymer m.m.Jag hoppas att du tittar in på söndag kväll igen då jag ska försöka ladda upp med bilder om vad som hände i Fristad.

KramKram Anna

tisdag 7 oktober 2008

Länge sen jag skrev om mitt viktras...

Nu har jag hållt på med GI ett bra tag och det har givit resultat både på vikt och figur.

Jag har slutat att fokusera så mycket på vikten och i stället fokusera på vad jag äter, mina mått och att gå minst 10 000 steg om dagen. Det är roligt att se ur mycket man minskar i centimeter varje vecka, så jag gjorde en liten jämföreles med mina mått som jag hade den 3/4 så jag började med Viktväktarna. (Det var ju inte någon hit att göra det på egen hand, kan jag väl nu i efterhand säga!)

Så här mycket har jag minskat från den 3/4-08 fram tills idag:
Lår -3 cm
Höfter -4 cm
Midja -8 cm
Byst -3 cm
Överarm: -3 cm
Hals: -2 cm

Men om jag ska se på vikten så har jag på 6 månader gått ner 5 kilo och då har jag inte levt under hård diet :O) Och om jag ska se på vad jag har gått ner sen Melvin och Tilda kom så är det 26 kilo på 10 månader, de ni!!!

Ja, jag har ju några cm kvar på magen som är mitt största komplex, men jag får väl inse att den är ett bevis på mina underbara barn, och sen är det ju inte alla som haft 6,5 kilo barn i magen samtidigt ;o)

Ha det så gott!
KramKram Anna

Nytt utseende

har jag fixat mej nu på morgonen! Det var kul och jag blev faktiskt väldigt nöjd!

Ha en bra dag alla ni som tittar in!
KramKram Anna

måndag 6 oktober 2008

Får jag bjuda dig på en bulle...

eller kanske en tårta :o) Jag har funnit mej en ny hobby!!! Inne i Borås finns en affär som heter Kurragömma och de har helt underbara leksaker. Där har Wilma köpt sig tre stycken muffins i velour, helt supersöta. Sen så såg hon en tårta och en bakelse och kanelbullar och damsugare...... Så vad gör mamma Anna då, jo hon åker till Furulunds och köper en massa velour. Här kommer resultatet och jag kan väl bara säga att idag har det blivit mycket bakelser, tårta och kanelbullar.

Jag har mer idéer som jag måste testa, men det får jag göra i morgon kväll. Har insett att böckerna och läsningen får ge vika ett tag.
Sen så har jag fått ett erbjudande om att vara med på en 2:a advents försäljning som en av Wilmas kompisars mamma har. Hon gör de mest underbara keramikföremål och hon och två tjejer till brukar anordna en försäljning denna dag, och jag ska få vara med. Så jag håller på att planera vad jag ska ta med mej, men det blir nog lite adressböcker och kanske en bulle eller två!
Ha en skön kväll och välkommen hit igen :o)
KramKram Anna