fredag 30 maj 2008

Födelesdags~Swapps dax

Igår så var det min namnsdag och det har under flera veckor nu trillat in en massa små paket. Varför tänker säkert du då, jo jag är med i en födelsedags swapp på mitt FAVORIT forum ~ Svensk Scrapbooking Den fungerar så att varje månad så är det någon som fyller år, (fast jag hade bara namnsdag) och då skickar man ett paket till denna någon. Detta innebär då att när det är ens månad så dimper det ner en massa paket i lådan och igår så fick jag öppna alla mina som kommit *ler*
Se vilken härlig hög det var:
Jag fick följande saker:
Underbara rub-ons, en pro marker och lite gott & blandat från Ann-Sofie - TACK!!!
Floss och nålar från Christin - TACK!!!
Mer underbara rub-ons och loopy brads fån Bittan - TACK!!!
Ett Quarter pint album från Marie - TACK!!!
100% scrappare stämpel, en pro marker och ett utstansat alfabet från Jenniiz - TACK!!!
Thickers och band från Smultronemmi - TACK!!!
Scrappy Glue, filtband och rub-ons från Veronica - TACK!!!
Thickers och stämpel, perfekt, från StinaD - TACK!!!
Floss och filtband från Carina - TACK!!!

Sen så kommer det ett paket till idag hoppas jag men det får ni se senare...

TACK ALLA FÖR DESSA FINA SAKER, NI GJORDE EN FÖR ÖVRIGT MYCKET JOBBIG/TRÅKIG DAG LITE ROLIGARE!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

torsdag 29 maj 2008

Viktväktarna vecka 8

Jag har nu hållit på i 8 veckor och om man ser till vad jag gått ner så är det i snitt ett ½ kilo i veckan = okej. Men jag har 11 kilo kvar ungefär och om jag ska vänta i 22 veckor till så tror jag att jag kommer tappa sugen. Nu känns det som jag måste börja på allvar, även om denna vecka varit bra, trots liten viktnedgång!

Denna vecka har jag börjat träna lite smått och det känns att jag behöver det. Jag orkade knappt göra 10 sit-ups. Jag känner mej faktiskt piggare nu, även om jag känner av allergi med kliande eksem och rinnande ögon. Denna vecka ska jag börja skriva upp vad jag äter igen, då jag inte gjort det de senaste veckorna. Tror att det är en anledning till att jag inte går ner så mycket, jag tror att jag har koll på vad jag äter men det har jag nog inte. Hade jag det så skulle jag gå ner mer, tror jag!

Startvikt 3/4 ~ +15 kg
Viktnedgång denna vecka ~ -0,2 kg
Total viktnedgång: -3,7 kg
Minskade mått:
Lår -2,5 cm
Höfter -4 cm
Midja -4 cm
Byst -3 cm
Intjänade scrap-shops pengar ~ 370 kronor

Ha en bra vecka!
KramKram Anna

onsdag 28 maj 2008

Ståtligt kråkbo

När vi var ute och gick härom dagen så såg vi detta ståtliga kråkbo mitt i ett blommande äppleträd. Snacka om att ha valt sitt bobygge på en mysig plats, eller hur!?!

Sen så hittade vi ett dike fullt av förgätmigej och jag var bara tvungen att ta ett kort på W.
Visst é våren ljuvlig!

Snälla hjälp mej vinna!!!

Idag har jag registrerat mej i en tävling där man kan vinna resor och nu ber jag er att hjälpa mej! Snälla gå in på denna sida, klicka på bilden nedan och jag är med och tävlar. Ju fler som går in desto mer poäng får jag, så SNÄLLLLLLLLA hjälp mej *blinkar snällt*
TACK för din hjälp!!!!
PS. Sen så kan ju även du vara med och tävla om dessa resepengar!

fredag 23 maj 2008

Melvin i gåstolen

I tisdags så tog jag med mej alla barn och åkte till Kajsa på Handstämpat. Jag hade ju en vinst att hämta ut, TACK Kajsa för de fina dekosarna jag fick! Sen så hade jag ju länge suktat efter dessa underbara papper från Basic Grey och kände att jag bara var tvungen att köpa dessa till lille M. Jag är ju inte van att handla "kill"papper så därför kändes dessa så rätt till vår lille prins! Bokstävernar är Thickers i foam och dessa i fräckt grönt tyckte jag passade fint!

Bilden är från när M satt i gåstolen första gången, och tack för min fotoskrivare som gör att jag kan skriva ut bilderna i olika storlek och direkt när jag vill ha dom *ler*

Numera så springer han nästan runt i den och om några månader lär han väl klättra ur den. Usch vad tiden går fort!

WMT

Nej, det är inte ett nytt pojkband utan första bokstaven i mina barns namn! Jag hade glömt av att jag på mässan beställt stora bokstäver hos Kortmakaren. När de för någon vecka sedan damp ner i brevlådan blev jag ju glatt överraskad *ler*
***
Nu kommer det en massa foto, men det är bara för att jag vill visa er hur jag gjort från alla vinklar och vrår, samt hur de sitter på väggen!
***
Vi börjar med Wilmas bokstav:

Wilmas och Tildas bokstäver är klädda i samma papper men har fått olika dekorationer. Eftersom Wilma dansar balett så var ju valet av tjej lätt! (Stämplar kommer från Magnolia) Bokstäverna på alla bokstäver är Thickers, sådana hittar du hos Kajsa på Handstämplat.etc i alla möjliga färger och material. Dessa är gjorda i foam! Papper på alla bokstäver är från ett block med papper, Little Ones Collections från Déjà Views.

Sen så har vi Melvin & Tildas bokstäver:

torsdag 22 maj 2008

Viktväktarna vecka 7

Först så vill jag tacka alla er som stöttar mej i detta, det värmer :o) Jag tror att detta är extra svårt eftersom jag har köpt en brevkurs och ska göra detta på egen hand. Jag har hjälp att få via telefon och via mail men det är inte samma sak, tur är väl att jag har M som är lika motiverad som jag. Och faktiskt denna vecka har jag varit riktigt motiverad, och vad händer då!?!? JO, vågen går ner, nästan ett kilo har det gått ner och det känns bra!

Nu kommer en vecka fylld med aktiviteter och det är bra för då tänker man inte så mycket på mat! Igår kom vårt nya spabad och ni kan väl gissa vem som har haft bikini i tankarna. Det är verkligen inte något som jag vill sätta på mej ännu, men jag får väl se mina bristningar som ett bevis på mina tre underbara barn *ler*

Startvikt 3/4 ~ +15 kg
Viktnedgång denna vecka ~ -0,9 kg
Total viktnedgång: -3,5 kg
Minskat midjemått: -4 cm
Intjänade scrap-shops pengar ~ 350 kronor

Ha en skön vecka!
KramKram

måndag 19 maj 2008

Altrat lite askar

Eftersom min mamma snart fyller år så har jag ju köpt en liten rolig present! Hittade i en affär som gått i konkurs en ask med grytlappar och en bakpensel i silikon som jag köpte för 30.- (köpte en till mej med). I stället för att slå in den så altra jag asken och ja, det är den gröna som är till henne. Ska skriva till lite mer text, men annars så är den klar. Min egen ask gjorde jag till att samla pengar i och ni ser ju till vad :o)
Jag tror att hon uppskattar detta mer än ett inslaget paket!

Nya altanen

börjar ta form, vad tror ni om 150 m2 atlan. Jo, den är större än vårt hus och jag tror att vi kommer tillbringa sommaren här! Här kommer bara en första kik, jag lovar att ni ska få se slutresultatet också. Det ska upp staket, pool, lekstuga och en massa blommor också + lite mer möbler.

Sen så var jag på min nya favorit mataffär igår kväll för att handla mat och vad hittade jag då. Jo denna underbara drivbänk. Den hade kostat 499.- och nu sålde de den för 99.-, det var den väl värd. Jag blev i alla fall förälskad och köpte en! Nu ska här sättas sallad, för det är så skönt att bara kunna gå ut och hämta.

torsdag 15 maj 2008

Viktväktarna vecka 6

En vecka som jag gärna vill glömma! Motivationen är i botten och jag har inte alls haft lust att hålla på med detta *usch* Tur är väl att vågen varken gått upp eller ner, och jag har ju bara mej själv att skylla! Nu blir det nya tag och kålsoppa till lunch varje dag ;o)

Startvikt 3/4 ~ +15 kg
Viktnedgång denna vecka ~ +-0 kg
Total viktnedgång: -2,9 kg
Minskat midjemått: -4 cm
Intjänade scrap-shops pengar ~ 290 kronor

Ha en toppen vecka!

KramKram

onsdag 14 maj 2008

Kurs Making Memories

Nu har jag äntligen hittat bilder till de uppslag som vi gjorde på Making Memories kursen. Pappren kommer från serien Garden Party och jag gillar verkligen sommarkänslan i dessa papper. Det blev lite klurigt att göra till alla tre barn men det gick ju fint, till slut! Bilderna blev så där bra, tror att jag fått in någon konstig inställning på kameran, lovar att kolla upp detta *ler*

Denna sista LO är ju naturligtvis på den stora dagen då Wilma lärde sig att cykla!

Jag vann!!!

Handstämplat.etc hade en tävling där man skulle ha något med 40. Jag tror att det hade något med att affärsinnehavaren, min goa vän Kajsa, fyllde 40 år ;o) Till min lycka så var det med en egen kategori för altrat och jag VANN med min altrade brevlåda. Att det sen bara var jag som var med och tävlade om just det priset, säger vi inte högt! Det är 40 stycken små hjärtan i fall någon skulle undra vad mina 40 var *ler*
"Love" är gjort av grungeboard som är målat med dabbers, pearl. Alla 40 hjärtan är chalkade i kanterna för att få lite mer effekt på dom! Även flaggan som jag klätt med vit CS är chalkad i kanten. Bokstäverna i post är MM rubons - beach
Varje blomma är bara fast limmad i mitten och sen så har jag vikt ut blombladen för att få lite 3-D effekt. I mitten på varje blomma har jag satt en liten klick glitterfärg och så hjärtan som blad.

måndag 12 maj 2008

scrappat gammalt

Här kommer två LO som jag påbörjade förra veckan. Den första är med bilder på Wilma när hon är några år och den andra är från mars förra året då Wilmas kompis Emil fyllde 5 år. Visst är bilen söt! Jag har målat den med mina Pro Marker pennor och sen klippt ut den! Den kommer från Handstämpat.etc egen design och du hittar den här!

fredag 9 maj 2008

Igår hände det...

Wilma lärde sig att cykla! I går så behövde jag bara putta iväg henne och idag så sparkade hon i väg sig själv och sen så var det klart!! Man känner sig såååå stolt när man ser lyckan i hennes ögon. Nu är det ju så att W har tränat inne i ca två veckor, på en cykel utan trampor. Hon har susat fram inne och hittade balansen bara några dagar efter det att vi fått låna denna cykel. Jag kan verkligen rekomendera detta, för om inte vi fått låna denna cykel så hade W nog inte cyklat ännu.
***
Efter några vändor på vägen så blev hon lite kaxig och vurpan var ett faktum. Med uppskrapad handflata skulle hon inte cykla mer, men när pappa kommit hem så var hon ju bara tvungen att visa. Eftersom jag slapp dra barnvagn så kunde jag ta några sköna bilder.

Sen så var jag ju tvungen att ta några på busbarnen oxå!
Tänk om man kunde få ha det så skönt, bara bli omkring dragen i en vagn!

Ha en bra dag och njut av solen!

KramKram Anna

torsdag 8 maj 2008

Viktväktarna vecka 5

Vilken vecka, det har ju gått riktigt bra! Trots att jag har varit sjuk och inte riktigt orkat tänka på points. Det känns skönt att det går neråt igen och nu så längtar jag bara tills jag är frisk och orkar gå på mina promenader igen. Nu är det en ny vecka som gäller och idag så ska jag och barnen gå till djurparken för första gången i år och det ska bli spännande!

Startvikt 3/4 ~ +15 kg
Viktnedgång denna vecka ~ -0,7 kg
Total viktnedgång: -2,9 kg
Intjänade scrap-shops pengar ~ 290 kronor

Ha en bra vecka!
KramKram

onsdag 7 maj 2008

Min första "digiscrap"

Kan ej tro det, men jag har "digiscrapat" för första gången och det var faktiskt roligt! Jag laddade ner ett gratis "kit" med papper, bokstäver och dekorationer och gick loss i Photoshop. Ja, nedan ser ni resultatet och det hela gick på så där 10 minuter. Detta kommer jag testa igen, ska bara hitta lite mer roliga "kit" att jobba med. Jag vet att jag har laddat ner det en gång tidigare men jag tror att det ligger på min andra dator, måste kolla detta snabbt för detta var kul *ler*

tisdag 6 maj 2008

Jag gillar verkligen inte att vara sjuk

och det största bakslaget kom i söndagsmorse då jag vaknade med 40 graders feber igen. Efter att ha varit feberfri under lördag dag så trodde jag att det var över men inte då! Tur att det var söndag och att jag hade M hemma, annars vet jag inte vad jag hade gjort med mina barn. I går så kom orken tillbaks och jag fick i alla fall några LO gjorda.

Dessa är gamla kort på Wilma och jag vill bara ha de gjorda så att jag kan focusera på nuet, så därför har jag inte lagt ner så stor energi på dem!!! Bokstäverna är naturligtvis utskurna med Sillhouetten, som jag INTE är kompis med idag!lördag 3 maj 2008

En ny leksak har landat

Oh, idag har jag hämtat ut min nya leksak, en Canon Selphy Fotoskrivare :o)
Det var en demonstration av just denna på ScrapEventet och man kan väl säga att jag blev såld när jag såg den! De sa att den skulle kosta runt 1500.-, men jag hittade denna på nätet för 1400.- och då betalade jag för maskin, 60 foton, USB kabel och frakten! Två dagar efter beställning så var den här, tycker att det var väldigt bra! Nu har jag testat den och till och med lyckats riva ner hela hyllan som satt över skrivbordet, och jag kan bara säga att jag är såååå nöjd!
Sen så var vi på lite bushumör också, jag var ju bara tvungen att fota lite för att få testa nya leksaken *ler* Pappa M har laddat på lille M med fotbollströjan, eftersom det är hemma match för Elfsborg idag!!!
***
HEJA!!!
Ha en underbar lördagskväll!!!