lördag 31 januari 2009

Den 31 januari 2009

Då var det äntligen dags att köra igång Månadsbilden 2009!
Camilla har dragit igång detta och jag tyckte att det var en rolig idé att testa. Nu har jag fotat en bild ner mot sjön, men idag så fick jag veta att i morgon ska björken jag tänkt följa sågas ner! Så jag får väl ge mej ut och välja ett nytt motiv i morgon :O) Men här kommer den tänkta bild jag tagit, tycker väl i och för sig att det kunde varit lite roligare väder.KramKram ♥ till er alla/Anna

onsdag 28 januari 2009

Hur gör man?

JA, hur gör man för att få två vildar att fastna på kort? Har du några bra tips!?!?!?
Jag kan inte få dom att sitta ner samtidigt, på samma plats utan att göra en massa konstiga grimaser! Nu är de vildare än någonsin och jag bara undrar hur det blir när T får lite mera fart och också börjar gå ordentligt. MEN jag ska väl inte klaga, för vi har det väldigt roligt när vi fotar och dom vet nog om att dom är rätt roliga :O)

Ha en bra dag!
KramKram ♥ till er alla/Anna

tisdag 27 januari 2009

När mamma inte tittar...

Ja, när mamma inte tittar då hittar vi på lite bus! M & T hjälpte mej att städa i köket häromveckan och oj vad det är roligt att upptäcka vad som händer när man drar i olika saker. Jag kan väl säga att jag var inte rikigt lika road då jag just hade städat och torkat och tyckte att det för en gång skull kunde vara lite rent. JA, ca 3 minuter var det fint innan jag fick sätta igång damsugaren igen :O) Tur att jag inte hunnit ställa in den!

Här har vi nästan avslutat en och en halv vecka med influensa och den har vandrat genom hela familjen. 40 graders feber och hosta, ont i hela kroppen är ju inte så roligt att ha. Mest synd tycker man ju om de små som inte riktigt fattar vad det är som händer. Jag har bara konstaterat att det gäller att ta det lugnt och proppa i sej alvedon för att orka vara på fötter. För vara sjuk, det får jag nog vara när jag blir gammal!


Ha en bra dag!
KramKram ♥ till er alla/Anna

lördag 24 januari 2009

Hobbyhusets skisstävling

Här kommer mitt bidrag till Hobbyhusets skisstävling. Jag tror väl inte att jag har någon större chans med alla fina bidrag som kommit in, men jag är nöjd med resultatet och det är ju huvudsaken. Det är alltid roligt att jobba efter skisser och denna blev helt enkel självklar när jag såg skissen. Roboten kommer från baksidan på pappret och "kugghjulet" har jag klippt på frihand från orange CS som jag chalkat.

Med önskan om en skön lördag! KramKram ♥ till er alla/Anna

onsdag 21 januari 2009

Älskar mina ljus...

Jag älskar att tända ljus! Det blir så mysigt och här om kvällen när alla ljus var tända testade jag att fota lite skuggor. Det var roligt och resultatet blev väl någorlunda fint, eller!?!?


Till hallen har jag köpt nya lyktor, fyndade dessa på Presentknallen som sålde ut allt till ½ priset. Kostade 10kr styck och det tyckte jag var helt okej pris!


Så här såg det ut på min skänk i matsalen innan jag köpt mitt mega kakfat.


Sen så måste jag bara visa min nya "installation" som jag gjort på skänken i vardagsrummet.


Naturligtvis så fotade jag den också i mörker *ler*Jag önskar dig en underbar fredagskväll! Snart så väntar här en godmiddag och en skön stund framför tv:n. Måste ladda inför morgondagen då min som troligtvis vaknar med 40 graders feber. Det är bara han kvar som inte varit sjuk och han somnade med 38 grader, så jag tror väl inte något annat.

KramKram ♥ till er alla/Anna

Jag har gjort en liten canvas...

Jag har gjort en canvas som blev väldigt enkel men jag gillar den just för att den är enkel. Såg en sån här på tradera och tänkte att en sån kan jag ju göra själv, så det gjorde jag *ler* Jag målade canvasen vit med akrylfärg som jag sedan stämplade en text på. Eftersom min dyna inte fastnade så målade jag texten med svart akrylfärg också för att få ett täckt resultat
Ha en superbra dag i dag!
KramKram ♥ till er alla/Anna

Nu blir det många kakor på våra kalas.

Jag har köpt det största kakfat man kan hitta, tror jag. Det är hela 60 cm högt och helt underbart och jag bara älskar det. Visst är det fint!?!?!? Fast om jag är helt ärlig så kanske jag inte kommer ha så många kakor på det *ler*

Så här ser det numera ut på vår skänk i matsalen och nu så väntar jag bara på min nya tavla som ska sitta här över. Tror att det kommer bli superfint när allt är på plats.Ha nu en riktigt skön dag! KramKram ♥ till er alla/Anna

Ny fotovägg...

Jag har gjort en fotovägg med foton som jag gillar. Jag började lite på måfå med att sätta upp tavlorna, sen så byggde jag bara på. Alla foton är monterade på svart CS och sen har jag gjort en vit fotomatta på alla kort utom ett, det stora med Wilma. Alla andra har också fått små etiketter där det står små betydelsefulla ord på.
Resultatet blev faktiskt väldigt bra, tycker jag!
Så här ser det nu ut i hallen in till våra sovrum och när man går förbi så dras ögonen dit och man börjar le. Tur att ens barn gör en lycklig genom att bara titta på dom!!!
KramKram ♥ till er alla/Anna

lördag 17 januari 2009

Inredning, inredning och åter inredning....

Nu så är det mycket inredningspysslande här hemma och scrappande har vilat några dagar. Jag har också börjat med ett jätteröj i alla lådor och försöker organisera mej så att det ska bli lite lättare att kunna pyssla när man vill. Sen så är det ju så att jag inte vill att det ska ta 9 år att få upp något på väggarna som det gjorde i vårt gamla hus. Eller ja, vi flyttade efter att ha bott där i 9 år och knappt haft något på väggarna.

Sen så blev jag så inspirerad när jag var hemma hos Caroline, du har ett jättefint hem, och när jag kom hem från dig så ville jag göra om överallt. Nu går ju inte det då jag har två klåfingriga små barn, och att man inte har någon jätteekonomi då man går hemma :O) Så ett ställe i taget får väl få sin makeover...


Så idag får ni hålla till godo med lite som jag skapat här innan, först ut är en ask med braständare:
Sen så kommer en LO på min älskade Wilma som har blivit så stor. Tittade på kort när Melvin och Tilda var nyfödda och då såg hon så liten ut. Tänk vad det händer på ett år, även när man är 6 år! Träden har jag klippt ut i CS och dekorerat med knappar och bling pärlor från Kaiser.
Ha en underbar söndag! Nu ska jag ta hand om min Wilmis som ligger i soffan med nästan 40 graders feber!

KramKram ♥ till er alla/Anna
Nu äntligen har jag gjort klart canvas tavlorna till sovrummet, en på varje barn. Jag blev så nöjd och det är så mysigt att se mina godingar varje gång jag går in i sovrummet.
Jag har gjort alla tavlor så att de ska likna varandra och liksom flyta ihop till en stor tavla.
Tildas tavla har numera också biljetter och nyckel, det enda som fattas är en fjäril som jag lyckats slarva bort. Men den är ju lätt att sätta dit i efter hand. Nu ska jag ta i tu med nästa vägg som ska prydas med en massa svarta ramar, bild kommer väl fram över :O)
Ha en underbar dag!
KramKram ♥ till er alla/Anna

fredag 16 januari 2009

Kolla in detta här...

Jag har hittat en sida som är beroendeframkallande, som jag bara måste visa er redan nu i kväll! Visserligen är den på kinesiska men funktionen var ju superrolig, satt en lång stund och har nu gjort flera foton.Jag kanske ska visa vad man kan göra där *ler*
Du väljer ett kort och laddar upp det på sidan, före:

När sidan laddats om får du ut detta resultat:

Här kommer ett till:

När sidan laddats om:
Här hittar du sidan om du vill prova själv! OBS!!! Den är på kinsesiska fast den är ganska lätt att förstå :O)
Med önskan om en underbar helg!
KramKram ♥ till er alla/Anna

Nytt möte med Skräpligan

Tack tjejer för en trevlig kväll! Det är som balsam för själen att träffa er och bara sitta och skapa, tjöta och fika lite :)

Caroline, jag har också beställt en tavla! Blev så förälskad i denna tavla så jag kunde inte låta bli! Vet precis vart jag ska hänga den, bild kommer när den är uppsatt och klar!!!
Om ni har en stund över så tycker jag ni ska gå in titta på Lina Gardelids hemsida eller i hennes blogg och se vilka vackra saker hon skapar.
Ha en underbar helg!
KramKram ♥ till er alla/Anna

söndag 11 januari 2009

En award som värmer....

TACK snälla Maria för den fina awarden!Detta är “kriterierna” för denna award! Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!!!

Jag skickar den vidare till alla som är här inne och läser och inspireras av det jag gör!!! För ni är så många som jag vill ge den till och tiden räcker inte till...
KramKram ♥ till er alla/Anna

fredag 9 januari 2009

Kika in hos Handstämplat vet ja...

Ja, jag har fått ett nytt uppdrag av Kajsa på Handstämplat. Jag fick en påse med många fina saker och jag skulle skapa något med min BIA (Bind It All). Jag valde att jobba med ett format som jag inte gjort innan, nämligen 6" x 12" och det var riktigt roligt faktiskt. Tror att jag ska testa det igen, fast till ett album. Vill du se mer så tycker jag att du ska kolla in i Handstämplats blogg - http://handstamplat.blogspot.com/ så ser du hela projektet.

KramKram ♥ till er alla/Anna

Mer snabbscrappat

Helgen har varit underbar men det blir trångt att vara 5 personer i en husbil. MEN vi har varit ute mycket och vilken kvalitetstid det blir med familjen. Vi har haft så skoj och Wilma och Magnus har åkt slalom idag. Några gånger till och Wilma är redo för en vecka i Sälen efter påsklovet, om snön finns kvar det vill säga :O)

Nu blir det mer snabbscrapp, först ut är Wilma som just förstått hur fin hon blir när hon sätter upp sitt hår.

Sen så kommer Tilda som väntar på tomten. Pappret var så dekorerat att jag inte ville sätta på något mer. Har bara använt mej av enfärgad CS och så Thickers och "tiny alphas", tyckte att det räckte så.

Här kommer ett kort som jag tagit för längesen. Min lille prins trött...

När jag tittar på lille M så ser jag vilken lite buskille han kommer bli. Nu är det så mycket som han vill och när han nu äntligen börjat gå så kommer det mer för varje dag. Igår hittade jag honom sittandes i soffan, helt överlyckling, till min fasa. Trilla ur, ja det gjorde han men det verkade inte skrämma honom nämvärt.

Ja, här kommer en bild på vårt Charmtroll. Pappret har jag målat själv med mina Pro Marker, som numera finns att köpa hos Kajsa, på Handstämplat. Jag tyckte att det räckte som dekoration på denna LO.

Ha en riktigt underbar vecka! I morgon kommer det en förhandstitt på mitt DT uppdrag för Handstämplat
KramKram ♥ till er alla/Anna

torsdag 8 januari 2009

Jag känner att jag ligger efter...

Jag ligger efter i mitt scrappande. Högen med foton som jag vill scrappa bara växer, men så blir det väl när man fotar en massa och har tre barn som man vill scrappa åt. Så nu har jag tagit fram en massa kort som jag tagit under 2008 och som jag vill scrappa och satt igång. Det ni kommer få se nu de närmsta dagarna är en massa enkla LO som jag gjort, och faktiskt inte lagt så mycket tid på, men som jag ändå är väldigt nöjd med.


Först ur är W & T som visar en äkta syskonglädje. Journalingrutan har jag köpt på Handstämplat och det är ett helt block med 20 stycken sidor. Sen har jag använt en utstansad cirkel med hjärta från QK och så små bling från Kaiser. Dessa användbara bling hittar du också hos Handstämplat och de finns i många fina färger. En av mina favo dekorationer just nu!

Sen så har vi lilla T som fått på sig en brödkorg, eller den är egentligen till pepparkakorna men jag kom inte på något annat bra ord för den *ler* De stora bokstäverna är Thickers och de små är "tiny alphas" från MM, ytterligare en favorit just nu! Dessa finns i massa färger och jag har ju köpt mina hos Kajsa. Rutan med klammer är en halv sida från Journaling blocket jag skrev om innan.

Ytterligare en på Tilda, där hon äter själv. Kladdigt, JA men ROLIGT också!!! Trädet har jag klippt ut efter en chipboard mall jag har, tror det kommer från Maya Road och sen så har jag bara dekorerat det med knappar. Biljetterna har jag hittat hos Mirabyll där du för övrigt hittar en hel massa roliga saker. Väl värd ett besök -> länk finns under länkar.

I morgon bitti drar vi iväg till Isaberg och åker skidor/pulka med husbilen, så mer scrappat kommer på söndag kväll!
Ha ett underbart avslut på veckan!
KramKram ♥ till er alla/Anna

När såg man en älg sist...

jag har inte gjort det på EVIGHETER, flera år tror jag. Men i morses så fick jag ett sms från grannen - "Ser du älgarna?" Nej, det hade jag ju inte gjort, men när vi tittade ut så står det 3 stycken på isen nedanför oss. Jag tycker att dessa djur är så imponerande och vackra!!! Så fram med kameran så att jag kan visa Wilma när hon kommer hem från skolan. Ni ska ju också få se dom:

Här fortsätter snön att falla och i eftermiddag tar vi nog en tur ut och åker lite pulka! I morgon kommer det scrappat i bloggen!
KramKram ♥ till er alla/Anna